Следва

ACT Responsible - Отговорни за природата

On travel - На път

Ароматът на една друга култура, няколко слънчеви спокойни дни, споделени с усещането за безтегловност, за откъсване от ...

All About Life преди 14 години

Ароматът на една друга култура, няколко слънчеви спокойни дни, споделени с усещането за безтегловност, за откъсване от този така познат ден на непрекъснати тревоги и една идея досадно ежедневие е половината от презареждането за горещия сезон.

Необходимо е прилично предложение, не много голям, но издръжлив куфар, хубава дестинация, и тръгваш. Веднага. Този месец.

За да получиш това, от което имаш нужда в този момент – почивка. Сигурността за организирането на твоите дни е първото условие за ефективен релакс. И след като вече са те засърбяли краката да посетиш топлите страни, то първото, което хрумва, е съседна Турция.



Нещо тип Кушадасъ, Мармарис, Бодрум на цена от 199 евро или област Анталия за 266 евро – това са ексклузивните оферти на Ontravel за месец юни, когато именно можеш да си подариш спокойни дни.

А за по-далечно място като Израел си остави есенните дни. Датите са 25 септември и 7 ноември.Можеш да заявиш своя избор онлайн на www.ontravel.bg .

Предимствата: Почивката е запланувана и няма мърдане; 8% отстъпка за онлайн резервации.
А сега стягай багажа – задължително ниски обувки, един тренч за евентуално лошо време и огромна капела за плажа.
Ако подадените вече юнски предложения ти се струват близо, можеш да отскочиш до Тунис за 168 евро.

Колко малко му трябва на човек…
 

More from View Sofia

More All About Life