Следва

Наградите на Режисьорската гилдия на Америка. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Забрадката, без която не можем

Нова година, нови трендове, нали така? Но както често се случва, „новото“ почти винаги е добре забравеното старо. Или почти…

All fashion преди 7 години

Нова година, нови трендове, нали така? Но както често се случва, „новото“ почти винаги е добре забравеното старо. Или почти…

Седмицата на висшата мода в Париж ни даде повод да преровим „раклата“ на баба. И по-точно заради ревютo на Jean Paul Gaultier. Коко Роша и ко са с елегантни костюми, а на аутфита бе поставен ярък цветен акцент от забрадка с вдигнат край. Провокативният Готие допълва визията с ярък 80-тарски грим – сенки и червило.


Jean Paul Gaultier, Висша мода, Пролет 2017

Казват, че в годината на Петела трябва да сме смели, така че , защо не?! От редовните посетителки на модните седмици Уляна Сергеенко и Вика Газинская можем да откраднем още идеи за стилизиране на „бабушката“ спрямо собствения си вкус и гардероб.

Новият прочит на забрадката ще тачи ярките и наситени цветове, комбинирани с минималистичен аутфит. Вземайки предвид и още един водещ тренд – този на флоралните мотиви , спокойно можем да счетем традиционната бабина забрадка за IT аксесоар това лято.


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.