Следва

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Розово

Наградите на Режисьорската гилдия на Америка. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с поусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: състоялата се в неделя вечер церемония по връчване на наградите на Режисьорската гилдия на Америка.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Меги и Цвети, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Манди Мур


Манди Мур в Salvatore Ferragamo

Габриела 10/10

Костюмът й е скроен абсолютно по мярка, а всеки един елемент от аутфита е изряден. Обувките и аксесоарите не можеха да са по-подходящи, а прическата е точно в десетката - ниско прибраната коса с път на една страна е супер тренди.

Миглена 10/10

Харесва ми тази Tomboy естетика върху Манди. Тя е женствена, и секси, а стилето в комплект с костюм, я правят неустоима.

Цветина 8/10

Очарователна! И тези дръзки устни и загладена коса - перфектно комбо! Въпреки това всеки път, когато видя женски костюм, няма как да не се сетя за Евън Рейчъл Ууд, на която този стил й седи сякаш е правен само и единствено за нея!

Оценката ни за Кери Уошингтън


Кери Уошингтън в Sally LaPointe

Габриела 6/10

Макар и с чудесна дължина на роклята и подходяща бюти визия, видът на Кери Уошингтън е леко смущаващ. Може би е от прекалено широкото деколте и недоброто прилягане на горната част на роклята по тялото...

Миглена 5/10

В тази рокля ми харесва всичко друго освен твърде дълбокото V-образно деколте. Просто е прекалено.

Цветина 2/10

Еми, не! Too much ми е това деколте, а след това роклята някак си ми идва прекалено семпла. Сандалите в бронзово също никак не ми допадат. Като цяло, с тази визия Кери доста е сбъркала!

Оценката ни за Ема Стоун


Емма Стоун в Louis Vuitton

Габриела 10/10

Не се сещам кога за последно Емма Стоун не е изглеждала зашеметяващо на червен килим... Вечерна, edgy, младежка, но и женствена визия, чудесна е!

Миглена 6/10

Малко ми прилича на плажна тази естетика, или просто не е моят десен.

Цветина 9/10

Не давам 10 от 10, защото въпреки перфектността на този аутфит, все още сякаш нещо му липсва!

Оценкта ни за Лаверн Кокс

Лаверн Кокс в Thai Nguyen Atelier

Габриела 5/10

Разпуснатите на вълни коси и изумрудената ефирна рокля някак ми идват в повече. Смяна на прическата и чантичката би се отразила доста ползотворно на визията.

Миглена 1/10 

Винаги съм смятала, че това деколте ми напомня стриптийз бар. Още не съм си променила мнението.

Цветина 8/10 

Този цвят е толкова за нея, но в дизайна на роклята има нещо нередно!

Оценката ни за Никол Кидман

Никол Кидман в Marchesa

Габриела 7/10

Никол и тук не изневерява на личния си женствен и много елегантен стил. Бледият тон на роклята и нежният грим й стоят чудесно, единствено прическата й идва по-небрежна от допустимото, а сандалът би трябвало да е много по-фин от този, който е избрала.

Миглена 8/10

Никол, със своята порцеланова кожа, се хармонира перфектно с този бледо сив сатен. А шарката придава една загадъчна аристократичност, която тя така или иначе има.

Цветина 2/10

Не, не и пак не! Писна ми Никол Кидман да си мисли, че бледите цветове й отиват, защото се сливат с кожата й! Ужасно е, а и нея хич не я харесвам!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.