Следва

Всички носят: Gucci тишърт

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Розово

Макар и от Pantone да ни уверяват, че пикантният жълто-зелен тон ще властва през 2017-та, ние сме по-склонни да се обзаложим...

All fashion преди 7 години

Макар и от Pantone да ни уверяват, че пикантният жълто-зелен тон ще властва през 2017-та, ние сме по-склонни да се обзаложим, че това ще е розовото. А ето и защо мислим така: Balenciaga, Vetements, Marc Jacobs, Valentino и още немалко имена се включват усилено в розовата симфония на Пролет/Лято 2017-та, превръщайки я и в най-осезаемата тенденция за сезона.

Не е изненада, че гореизброените имена, както и всички останали големи модни централи диктуват случващото се в модата днес, включително и налагането на всеки щур тренд. Интересното обаче при розовата тенденция е, че дори и по-консервативни и обрани в естетиката си имена като Hermes се включват безстрашно в нея...

Ограничение в тоналността няма - започваме със задължителното бледорозово, преминаваме през всичките му производни и стигаме чак до непоносимо ярката фуксия, която и безспорно си печели най-много овации.

Стайлинг решенията, които бонбоненият тренд предлага също са доста любопитни. Задължителният и обичан монохромен ансамбъл, разбира се, присъства, но освен в него, розовото влиза и в две други дръзки и впечатляващи комбинации: бледорозово с доматено червено като при Roksanda; яркорозово с лилаво ала Balenciaga.

Разгледайте и нашите шопинг вдъхновения по темата в галерията горе>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.