Следва

Всички носят: Gucci тишърт

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Розово

Макар и от Pantone да ни уверяват, че пикантният жълто-зелен тон ще властва през 2017-та, ние сме по-склонни да се обзаложим...

All fashion преди 7 години

Макар и от Pantone да ни уверяват, че пикантният жълто-зелен тон ще властва през 2017-та, ние сме по-склонни да се обзаложим, че това ще е розовото. А ето и защо мислим така: Balenciaga, Vetements, Marc Jacobs, Valentino и още немалко имена се включват усилено в розовата симфония на Пролет/Лято 2017-та, превръщайки я и в най-осезаемата тенденция за сезона.

Не е изненада, че гореизброените имена, както и всички останали големи модни централи диктуват случващото се в модата днес, включително и налагането на всеки щур тренд. Интересното обаче при розовата тенденция е, че дори и по-консервативни и обрани в естетиката си имена като Hermes се включват безстрашно в нея...

Ограничение в тоналността няма - започваме със задължителното бледорозово, преминаваме през всичките му производни и стигаме чак до непоносимо ярката фуксия, която и безспорно си печели най-много овации.

Стайлинг решенията, които бонбоненият тренд предлага също са доста любопитни. Задължителният и обичан монохромен ансамбъл, разбира се, присъства, но освен в него, розовото влиза и в две други дръзки и впечатляващи комбинации: бледорозово с доматено червено като при Roksanda; яркорозово с лилаво ала Balenciaga.

Разгледайте и нашите шопинг вдъхновения по темата в галерията горе>>

More All fashion