Следва

20 зашеметяващи модела, които НЕ са Кендъл Дженър!

Григор Димитров преди. Тогава ОХ! и сега ОХ!

Григор Димитров, този прелестно-очарователен и мега талантлив хасковлия, е НАЙ-ГОРЕЩИЯТ тенис-пич на момента...

Други преди 7 години

Григор Димитров, този прелестно-очарователен и мега талантлив хасковлия, е НАЙ-ГОРЕЩИЯТ тенис-пич на момента.

Най-добрата българска ракета бие яко, в една редица е с Федерер, Надал и още много други известни, а мнозина, вкл. и ние, твърдят, че много малко дели нашето момче от грандиозна шампионска победа.

В момента Григор/д/ - какъвто нещо като прякор тръгна в мрежите след убийствения финал на нашия секссимвол в Австралия, е в България за Sofia Open, което е супер приятно и зареждащо, и което всъщност ни кара нон-стоп да мислим за него. И него, и пак него. Той като голям, и той като юноша, и той като дете и, прощавай, Никол, преди твой, той всъщност е наш.

Припомняме: името на Григор Димитров се чува за пръв път преди 9 години, когато печели юношеския турнир на "Уимбълдън". Заветната дата е 4 юли 2008 година, родният тенисист надвива Хенри Континен с 7:5, 6:3.

Тогава всички съзират новия Роджър Федерер, лепвайки на Гришо прякора "Бейби Фед".

Талантът на Димитров е в изобилие и е очеизваден, хубостта, чарът и българският неповторим характер - мега привличащи, затова гледаме, за да си спомним и си спомняме, за да провидим напред!

ГРИШО, обичаме те!
Стискаме ти палци и те чакаме за интервю, както обеща! Беше сладък преди, по-сладък си сега, какво ли ни чака... за ориентир в галерията.

More Други