Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Обичай, покажи любовта, отиди на концерт!

Опредметяване: Грим изкушения!

Опредметяване е точната дума...

All About Life преди 7 години

Опредметяване е точната дума. Измисляме си я, специално, с намигване към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.
Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, тези, без които не е същото.

Като съдържанието на козметичния ни несесер, например. То е много важно, защото разчитаме на всички тези малки кутийки и червила да изваят нашата хубост. Тази седмица бяхме ощастливени от пристигането на много любим бранд Ubran Decay на родна земя и тествахме новите нюанси от палитрата на SEPHORA.  



" Perversion ако не е съвършеното име за спирала, не се сещаме за по-добро. А тази прави миглите ни неустоими изкусителки, които флиртуват кокетно с всеичко мъжко около нас."



"Naked сериите на Ubran Decay винаги обещават съвършен макиаж и дълготраен финиш. А тази ни зарадва освен с актуалните нюанси за сезона, с перфектния хайлайтър."



" Artistry пускат лимитирана серия прахообразни сенки и меки  икремообразни като текстура червила. Цветове са изкусителни и прилягат на всяка наша визия." 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.