Следва

Мечешки прегръдки

Животът след 45: Кристи Бринкли, 63, и дъщери за Sports Illustrated

Младолика и секси, Кристи Бринкли се съблече по бански заедно с двете си дъщери за Sports Illustrated...

All fashion преди 7 години

Младолика и секси, Кристи Бринкли се съблече по бански заедно с двете си дъщери за Sports Illustrated.

Новото издание на списанието е посветено на банските костюми за Лято 2017, и, редно е да се признае, 63-годишният бивш супермодел и двете й момичета - Алекса, 31 и Сейлър, 18, пасват идеално на целта да се покаже най-доброто от тенденциите така, че представителки на всички възрасти да се припознаят в тях. Снима Ема Хегел.



„Първата ми мисъл беше: На моята възраст? Няма шанс. Когато навърших 30 години, си казах: За последен път позирам по бански. Когато излезе списанието, аз ще съм на 63, миналото ми е зад мен. Но, когато се появи възможността да го направя с момичетата си, си помислих: Последен път", сподели Бринкли за предизвикателната фотосесия.

За пръв път Кристи краси страниците на списанието още през 1979 година. Ето и едни от най-изкусителните й фотоси за Sports Illustrated през годините":















More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.