Следва

Новата светска двойка: Том Джоунс и Присила Пресли

Питахме мъжете: За жената на мечтите...

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция!..

Други преди 7 години

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция! Не, не ни разбирайте погрешно - мъжко внимание не ни липсва, но решихме, че е редно малко по малко все повече мъже да взимат участие в материалите и проектите ни.

"Питахме мъжете" е рубрика, в която двама приятно реактивни и достатъчно известни представители на силния пол отговарят на нашите откачени хрумки - кога модни, кога вдъхновени от viral теми.

Със силните половинки си говорихме вече за редовното хранене, за италианската мъжка мода, обърнахме внимание и на жените, и, разбира се, на любовната вълна. За това е време да се върнем отново на жените, защото мъжете без жени няма да ги бъде!

Този път в играта са Мирян Костадинов, който вече се подвизава под псевдонима MIRY и продължава да ни радва с ангелския си глас, който за първи път чухме на сцената на X Factor, достойна конкуренция ще му е Александър Сано, чаровният актьор и водещ, по когото въздишаме пред малкия екран.

Въпросът: Каква е жената на мечтите ти?

По ред:


Мирян: Не съм добре познат в обществените среди с лаконичността си, но ще се постарая да бъда кратък... Жената на моите мечти е там.. Тя не е твърде висока, и не твърде ниска, с черни коси и плътни орехови очи, изпълнени с любов. Притежава тяло, за което и богините биха й завидели, а гласът й кара дори зверовете да мълчат и да се умилят. Смехът й се носи като вятър, а усмивката й би огряла и най-мрачната пещера. Тя е мила с всички и всеки, винаги помага на хора в нужда, и е моят най-верен спътник. Обича пътешествията и е събрала достатъчно познания, които ни карат да говорим с часове наред на пода на стаята, втренчени в прашния лампион и паяжините по тавана. Всеки наш ден е приключение и знам, че всичко ще се нареди щом сме заедно.

Не е експерт по изкуство или музика, но е моята най-голяма муза и вдъхновение. Всеки един момент прекаран с нея е вълшебство и внася смисъл в моят свят. Кара ме да се чувствам щастлив и обичан. Вярвам, че жената на моите мечти не е само въображение. Всъщност тя е съвсем истинска... Защото жената на моите мечти е там... на работа, докато аз пиша този ред, и до час, когато се завърне, ще превърне този наглед обикновен човечец, в най-щастливия мъж.


Александър: Много е лесно мъж да отговори на този въпрос, при положение, че вече не просто е визуализирал, а даже и живее с жената на мечтите си! Жената на мечтите ми от почти 9 години е Нели Сано. Изключително изящна от малките пръстчета на крачетата, през тънките глезени, безкрайни крака..., пропускам от благоприличие елементи от торса, невероятно ефирни и красиви ръце до последния нокът, лебедова шия, лице което е едновременно шеметно красиво, лъчезарно, с очи, които могат и да те осветят като слънце и да те удавят в себе си, мигли, уши, уникална коса и... душевност, която извинявайте, но не мога да опиша с думи. Простете, че се повтарям (споделял съм го много пъти), но жена ми просто не е човек - тя е Богиня!

More Други