Следва

Астро Fun: Zodiac Party @ Carrusel

Говори ми за ЛЮБОВ: Обичай, покажи любовта, отиди на концерт!

Започваме отдалеч...

All About Life преди 7 години

Започваме отдалеч... От миналия февруари. Когато, освен че говорихме за любов и други приятни неща, произтичащи от нея, го направихме публично. 32 познати, непознати, на всякаква възраст имена ни гостуваха в рамките на час и ни говориха... за най-хубавото, ЛЮБОВТА.

Тази година ще си причиним същото зареждащо удоволствие, като, за да го направим още по-хубаво, плътно и обливащо с вдъхновение, издаваме предварително няколко имена на гостите ни тази година, като едновременно ви отправяме едно предизвикателство.

Всички обичаме жестоко готиния филм Love Actually, нали? (Ако не сте успели да го гледате, сега му е времето - някъде между валентинките и сърчицата). Затова, заради Любовта и февруарските стрели във въздуха, ви предизвикваме да се включите в закачката ни, като ни изпратите вашите любовни послания /както, ще видите/ направиха тазгодишните ни гости и да спечелите следните убийствени награди, предоставени директно от тях за вас /чрез нас:)/:

- Два билета за концерта на Остава на 14-ти февруари в клуб Terminal, навръх Свети Валентин.

- За 17-ти февруари - Jeremy?, също лична покана за двама, Sofia Live Club.

- Два билета за 28-ми февруари и Концерт за две Марии, с Мария Силвестър и Мария Каракушева.

- На 8-ми март Рут Колева и нейният The Sensual Concert ще очакват двама скъпи гости в Sofia Live Club.

- На 6-ти април Графа ще подари на двама билет за концерта в Арена Армеец.

(Обръщаме внимание, че това са само част от наградите, скоро - и пълният списък!)
 
Ето как го направихме ние, момичетата от View Sofia. За да спечелите покани за концерт на любимата банда или изпълнител, както и всички други награди, които предвиждаме, защото Всичко е любов!, е необходимо да качите в Facebook профила си снимка с вашето послание точно по примера ни. Сложете следните хаштагове #говоримизалюбов и @Viewsofia. Снимките, събрали най-много лайкове ще спечелят . Не забравяйте да изпратите линк на [email protected], за да видим как е.








 

More All About Life