Следва

Роузи Хънтингтън–Уайтили показа бременно коремче!

Странна млада смърт: Почина галеницата на Двора

В Лондон почина Тара Палмър-Томкинсън — аристократка, светска лъвица, звезда от реалити-шоуто I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!

Други преди 7 години

В Лондон почина Тара Палмър-Томкинсън — аристократка, светска лъвица, звезда от реалити-шоуто I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! и актриса, известна с ролята на Оливия Басилдън във филма "Идеалният мъж". В сряда, 8 февруари, тя е открита мъртва в дома си в Кенсингтън, като причината за смъртта засега е неясна.

Сред първите, коментирали вестта, е принц Чарлс, кръстник на покойната. Двамата със съпругата му, херцогинята на Корнуъл, разпространиха изявление, в което се казва, че са "дълбоко опечалени".

През ноември миналата година 45-годишната Тара е диагностицирана с тумор в мозъка, който се оказва доброкачествен. Лекарите тогава твърдят, че с правилно лечение пациентката ще се възстанови бързо и изцяло.

Междувременно Палмър-Томкинсън дълго се бори с кокаинова зависимост, заради която, знайно е в светските среди на цяла Европа, Тара едва не пропуска сватбата на принц Уилям с Кейт Мидълтън: белият прах в буквалния смисъл е отвял носа й. Положението спасява скъп хирург, който "пипва" мястото с филъри до момента, в който е годно да изтърпи хирургическа интервенция.

Окончателно сбогом с навика да "пудри" носа си, Тара си взима едва преди няколко години, след курс в рехабилитационен център в Аризона.


Тара Палмър-Томкинсън заедно с Принц Чарлз


Тара и Пипа Мидълтън


На сватбата на Кейт и Уилям


Тара и Кейт Мидълтън (2017)


С Джоан Колинс (2016)


More Други