Седмичен ХОРОСКОП - 13.02 - 19.02

Astro преди 7 години

Февруари се слави с капризите на времето и с общата променливост на потока на събитията. Той е своенравен месец.

Тази година Месецът на любовта ни подарява две лунни затъмнения, което усилва нестабилността: климатичната и политическата. Всичко това се случва на фона на засиленото влияние на огнения знак Овен: там са се разположили Венера, Марс и Уран. Под тяхното влияние нашите инстинктивни чувства и продиктуваните от тях постъпки (за тази и следващата седмица) са толкова силни и променливи, че отключват хладния разум и съзнателната воля, снижавайки самоконтрола.

Слънцето и Меркурий, намиращ се сега във Водолей, не могат да отрезвят всички. Много от вас ще предпочетат да оправдават с разума си своите щури постъпки и авантюристични начинания.
Тези, които са пасивни по природа, ще възприемат всичко случващо се като нарушаване на тяхното лично пространство, като каприз на съдбата или като агресия от страна на околните. „Огнените“ и „въздушните“ зодии ще се чувстват бодри и готови за действие.

Денят на влюбените, 14 февруари (вторник) е 18-ят лунен ден. Луната е във Везни. В близките два дни разликата в потенциала между половете ще се обостря, образувайки в позитивните връзки продължение, а в негативните – конфронтация. Това е и основната движеща сила на битовите и обществени събития. Ако на 14-и това се проявява повече на личния фронт, то на следващия ден може да очаквате мащабни и вълнуващи събития.
Свети Валентин преминава във всеобща еуфория и провокира към ярки демонстративни постъпки.

Хороскоп

Още от Astro