Следва

По червения килим на BAFTA 2017

Grammys 2017: Кой какво облече!

Бионсе и Адел откраднаха вечерта!...

All fashion преди 7 години

Бионсе и Адел откраднаха вечерта!

Свикнали сме на червения килим на музикалните награди "Грами" да виждаме интересни и много екстравагантни модни решения! Е, и тази година не беше изключение.

Много блясък, злато и сребро, и тук-таме цвят за разкош! All white тенденцията и металическите отблясъци властваха над вечерта. А официалните червени рокли отново се завръщат на червения килим.

Златни тоалети също не липсваха, имайки предвид, че цялото сценично представяне на бременната Бионсе бе решено в точно този благороден нюанс.

Влюбени сме и в черната рокля с ресни на Адел, с която тя излезе на сцената, за да отдаде почит на покойния й колега Джордж Майкъл.

Черни тоалети не липсваха и на червения килим - например жестоката рокля на Криси Тайгън или пък обемната пола на Риана, която тя разчупи с доста изрязан и изкусителен оранжев топ.

Не малко дами заложиха и на флоралния мотив, който обещава да е сред топ тенденциите за тази пролет.

Голямата победителка на вечерта се оказа Адел, която обаче заяви, че ще подели всичките си награди "Грами" с Бионсе, защото "какво по дяволите трябва още да направи за да спечели "албум на годината".

В галерията горе>>> кой какво облече на 59-ите награди "Грами", който се проведоха вчера, 12 февруари, в Лос Анджелис.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.