Следва

По червения килим на BAFTA 2017

Grammys 2017: Кой какво облече!

Бионсе и Адел откраднаха вечерта!...

All fashion преди 7 години

Бионсе и Адел откраднаха вечерта!

Свикнали сме на червения килим на музикалните награди "Грами" да виждаме интересни и много екстравагантни модни решения! Е, и тази година не беше изключение.

Много блясък, злато и сребро, и тук-таме цвят за разкош! All white тенденцията и металическите отблясъци властваха над вечерта. А официалните червени рокли отново се завръщат на червения килим.

Златни тоалети също не липсваха, имайки предвид, че цялото сценично представяне на бременната Бионсе бе решено в точно този благороден нюанс.

Влюбени сме и в черната рокля с ресни на Адел, с която тя излезе на сцената, за да отдаде почит на покойния й колега Джордж Майкъл.

Черни тоалети не липсваха и на червения килим - например жестоката рокля на Криси Тайгън или пък обемната пола на Риана, която тя разчупи с доста изрязан и изкусителен оранжев топ.

Не малко дами заложиха и на флоралния мотив, който обещава да е сред топ тенденциите за тази пролет.

Голямата победителка на вечерта се оказа Адел, която обаче заяви, че ще подели всичките си награди "Грами" с Бионсе, защото "какво по дяволите трябва още да направи за да спечели "албум на годината".

В галерията горе>>> кой какво облече на 59-ите награди "Грами", който се проведоха вчера, 12 февруари, в Лос Анджелис.

More All fashion