Следва

Oops! Фешън издънките на наградите "Грами"

Exclusive: Питър Дундас със СОБСТВЕН лейбъл

Модният дизайнер се завърна ударно!...

All fashion преди 7 години

Модният дизайнер се завърна ударно!

След като в края на миналата година Питър Дундас напусна Roberto Cavalli след близо две години в модната къща, всички се чудеха какво ще се случи с него.

Е, Питър се завърна с гръм и трясък като представи собствен лейбъл носещ името му. Оказва се, че всичките златни и много екстравагантни, в добрия смисъл, тоалети на Бионсе за тазгодишните награди "Грами" са дело на Дундас.

Не е никаква изненада, че модният дизайнер е избрал именно Бионсе, за да покаже новия си лейбъл. Питър облича певицата от доста време - той създаде част от визиите й за албума Lemonade, както и костюмите за две от турнетата й.

Дело на Дундас са и роклите с които Бионсе се появи деня в стъпване в длъжност на Обама през 2013 година и на Met Ball през 2011 година.

"С Бионсе имаме дългогодишна работа. Тя много добре знаеше, че ще се пробвам соло и изяви желание да е първата, която носи колекцията ми. А и двамата харесваме златно и жълто", каза модният дизайнер.

Ние пък нямаме търпение да видим повече от новите творения на Питър Дундас.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.