Следва

Огледалце, огледалце...как го прави тя?

Как Kerastase се грижи за твоята коса

Всъщност Kerastase (Керастаз) е най-доброто, което можеш да причиниш на косата си. Блаженството на една от...

Hair преди 14 години

Всъщност Kerastase (Керастаз) е най-доброто, което можеш да причиниш на косата си. Блаженството на една от най-известните професионални марки в света се ражда от четирите стъпки, които специалистите от френския козметичен гигант Л’Ореал са възприели за единствено правилни:

1 Диагностика - задълбочен преглед на косата и на кожата на главата от вашият фризьор-съветник
2. Преобразяване в дълбочина – просто заради авангардната технология на Kerastase, която трайно преобразява материята на косата.
3. Пълноценно изживяване - Керастаз предлага на всяка жена привилегирован момент и персонализиран Ритуал за грижа: Релакс, Интензивен или Луксозен, за каквъвто жадувате в дадения момент.
4. Персонализирана грижа за красота - подължете изживяването Керастаз в домашни условия с продуктите легенди: Nutritive - Интензивна маска, Rеsistance - Термичен цимент, и цялата серия Rеflection Chroma Riche.

КРАСОТАТА НА КОСАТА ЗАВИСИ ОТ БАЛАНСА НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА

Биолозите от Научно-изследователския център на Л’Ореал са го установили научно. Подобно на кожата, скалпът също е подложен на ежедневни външни агресивни фактори (замърсяване, температурни промени, разресване...) и вътрешни въздействия (стрес, хранителен дисбаланс, хормонални смущения... ), които могат да доведат до дисбаланс на микрофлората на кожата на главата.

Като сложно устроена и крехка екосистема тя не разполага с напълно ефективни способи за естествена защита. Щом нейната защитна функция бъде отслабена, кожата на главата става неустойчива и се превръща в благоприятна среда за размножаване на микроби и верижни смущения. Тези смущения на кожата на главата могат да окажат пагубно влияние върху косата. Възможна е появата на микрораздразнения, неболезнени и без видимо зачервяване, но които е възможно да увредят корена на косъма до степен на задействане на сложния механизъм на косопада.

Ето защо, за да се осигури здравина и жизненост на косата, се налага трайно възстановяване на баланса на кожата на главата и засилване на нейните естествени защити.



За първи път Биофлоринът – естествена активна съставка с термален произход, подсилва естествените защити на кожата на главата по подобие на „пробиотиците”.

Керастаз, водеща марка в иновациите за грижата за косата, създаде Биотик с Биофлорин – естествена активна съставка с термален произход, открита от Научно-изследователския център на Л’Ореал, която за пръв път се използва в продукта за грижата за косата. Като изпраща съобщения към кожата на главата, Биотик позволява възстановяването на баланса на микрофлората и нейните естествени защити за здрава и силна коса от корена.

Биофлоринът е микроорганизъм с термален произход с признати свойства в грижата за кожата. Разработен по биотехнологичен път, той е естествена съставка, богата на олигоелементи, витамини и аминокиселини, участващи в структурата на косъма. Революционните скринингови проучвания направиха възможно откриването на непознат до момента ефект върху кожата на главата в иначе изключително широкото му поле на действие.

Биофлоринът изпълнява двойна функция: защитна, като подсилва естествените защити на кожата на главата и възстановява защитните й функции, и регулираща – като заздравява и подхранва уязвимата кожа на главата, загубила своя баланс, като същевременно й помага да се справя по-добре с агресивните фактори. Биофлоринът е истински естествен страж за кожата на главата.

С помощта на Биофлорина кожата на главата възвръща своя баланс и защитни сили, като възстановява жизнените си функции за коса блестяща от здраве.

В салона фризьорът ще ти препоръча най-добрата за теб програма. В домашни условия обаче, ето какво предлагат от Керастаз чрез серията Биотик:

ВАНА BIO-RECHARGE
ХИДРАТИРАЩА И ПОДХРАНВАЩА ВАНА ЗА СУХА КОСА
ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАЩИТИ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА


Биофлорин 2,5%: успокояващо действие. Хидратира и регулира екосистемата на кожата на главата. Почиства нежно и подхранва сухите връхчета без да ги утежнява. Успокоява сърбежа и евентуалните раздразнения. Усещане за незабавна свежест. Лек аромат на зелени цветя, дървесни нотки. 250 мл, Цена: 38 лв.

ВАНА BIO-RECHARGE
ПРЕЧИСТВАЩА И ПОДХРАНВАЩА ВАНА ЗА СМЕСЕНА КОСА
ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАЩИТИ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА


Биофлорин 2,5%: почистващо действие. Регулира екосистемата на кожата на главата. Почиства нежно и хидратира мазните корени и подхранва сухите връхчета без да ги утежнява. Успокоява сърбежа и евентуалните раздразнения.
Усещане за незабавна свежест. Лек аромат на зелени цветя, дървесни нотки. 250 мл Цена: 38 лв.

КОНЦЕНТРАТ BIO-RECHARGE
БАЛАНСИРАЩА ПРОГРАМА
ЗА РЕАКТИВИРАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАЩИТИ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА


Биофлорин 5%: успокояващо действие. Регулира микрофлората и хидратира кожата на главата. Улеснява разресването, подхранва сухите дължини без да ги утежнява. Успокоява сърбежа и евентуалните раздразнения.
Усещане за незабавна свежест. Лек аромат на зелени цветя, дървесни нотки. 5 x 15 мл Цена: 76 лв.

Толкова от Вю София и Керастаз. Останалото е твоето желание за лична грижа и внимание към малките важни неща.

More from View Sofia

More Hair