Следва

NYFW Есен/Зима 2017: Calvin Klein

Oops! Фешън издънките на наградите "Грами"

Благодарим ви, музикални награди "Грами", за това, че винаги червеният ви килим е изпълнен с мода, която отказва да остане в границите...

All fashion преди 7 години

Благодарим ви, музикални награди "Грами", за това, че винаги червеният ви килим е изпълнен с мода, която отказва да остане в границите.

Все пак именно на това светско събитие сме били свидетели на емблематични визии като онази Versace рокля на Джей Ло, за която все още се говори, или пък появата на Фарел Уилямс с "по-голямата от живота" шапка дело на Vivienne Westwood, да не говорим за всичките уникални и толкова скандали тоалети, които Лейди Гага разходи по червения килим на "Грами" през годините.

Понякога обаче, визиите, които се опитват да бъдат супер модерни и екстравагантни може просто да изглеждат направо ужасяващи и странни.

Знаем, че оригиналността винаги заслужава аплодисменти, но когато цветовете, мънистата и какво ли още не се сблъскат, положението става много лошо!

В галерията горе>>> е тежкият списък с най-зле облечените знаменитости на тазгодишните музикални награди "Грами"! А те определено не са малко!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.