Мода

Oops! Фешън издънките на наградите "Грами"

13-02-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 13
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Благодарим ви, музикални награди "Грами", за това, че винаги червеният ви килим е изпълнен с мода, която отказва да остане в границите.

Все пак именно на това светско събитие сме били свидетели на емблематични визии като онази Versace рокля на Джей Ло, за която все още се говори, или пък появата на Фарел Уилямс с "по-голямата от живота" шапка дело на Vivienne Westwood, да не говорим за всичките уникални и толкова скандали тоалети, които Лейди Гага разходи по червения килим на "Грами" през годините.

Понякога обаче, визиите, които се опитват да бъдат супер модерни и екстравагантни може просто да изглеждат направо ужасяващи и странни.

Знаем, че оригиналността винаги заслужава аплодисменти, но когато цветовете, мънистата и какво ли още не се сблъскат, положението става много лошо!

В галерията горе>>> е тежкият списък с най-зле облечените знаменитости на тазгодишните музикални награди "Грами"! А те определено не са малко!

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Помощ! Как да се съюзим с времето?

Помощ! Как да се съюзим с времето?

16-02-2017

Въпрос:

При смяна на времето се чувствам отпаднала и уморена. Как вилияят промените в температурите и кое е оръжието, с което да се справя в тази ситуация? 

Отговор:

За да предотвратим дискомфорта от този рязък дисбаланс в градусите, е важно да стимулираме имунната си система, както и да приемаме огромни количества витамин С... Прочети...

Item of the day

Геометрия в бяло...

Виж още
Геометрия в бяло

Жълт бутон

Гери-Никол нафрашка силикон в гърдите!

Гери-Никол нафрашка силикон в гръдите!

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!