Oops! Фешън издънките на наградите "Грами"

Благодарим ви, музикални награди "Грами", за това, че винаги червеният ви килим е изпълнен с мода, която отказва да остане в границите...

Благодарим ви, музикални награди "Грами", за това, че винаги червеният ви килим е изпълнен с мода, която отказва да остане в границите.

Все пак именно на това светско събитие сме били свидетели на емблематични визии като онази Versace рокля на Джей Ло, за която все още се говори, или пък появата на Фарел Уилямс с "по-голямата от живота" шапка дело на Vivienne Westwood, да не говорим за всичките уникални и толкова скандали тоалети, които Лейди Гага разходи по червения килим на "Грами" през годините.

Понякога обаче, визиите, които се опитват да бъдат супер модерни и екстравагантни може просто да изглеждат направо ужасяващи и странни.

Знаем, че оригиналността винаги заслужава аплодисменти, но когато цветовете, мънистата и какво ли още не се сблъскат, положението става много лошо!

В галерията горе>>> е тежкият списък с най-зле облечените знаменитости на тазгодишните музикални награди "Грами"! А те определено не са малко!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia