Следва

ParkLive Fest

Above&Beyond - уникално, еуфорично и пленително звучене.

Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват до транс публиката.
 

Culture преди 14 години

12 Юни
Петък



Camp Sessions Summer!


Dresscode: Surf & Sporty

Free Entrance for All the Ladies till 12:30h.

See you soon...again and again and again!


Като за последно за сезона Camp Crew са ви приготвили разноцветен коктейл от музикални стилове и позитивни емоции. На 12 Юни - Петък в Ялта ще направим поредния фурор но и последния за този сезон, следващите партита ще са на морето, живот и здраве или на открито тук в София. Надали ще останат много хора след 12 юни които да си седят тук уикендите , време е да заровим краката в пясъка...

Лятната градина на Ялта този път няма да има нищо общо с Breakbeat еуфорията вътре в клуба. Отвън ще ви забавляват цяла нощ DJ Furiozo и DJ Onslaught със свежи бразилски ритми , фънк, хип-хоп и брейкс - почти ще сме сме на плажа!
Партито вътре както винаги ще е напомпано от Booooooty Breakbeat, подбран прецизно от Camp Crew а т.е. Emil Prize , Kickon и Bruhu.

Времето ще е прекрасно , така че ще се видим на по цветно коктейлче в градината или на по уиски вътре на дансинга! На екраните ще можете да гледате някои от новите кайт, уейкборд и сърф филми!








12 Юни
Петък


Болкан Ентъртейнмънт Къмпани представя PATRICIA KAAS


Френската супер звезда идва за първи у нас.

Една от най-известните французойки и един от най-успешните френски гласове в света, Патрисия Каас ще дойде за първи път в България по покана на Болкан Ентъртейнмънт. Звездата ще направи концерт в зала 1 на НДК на 12 юни (петък). Нашата дата е част от световното турне на певицата, посветено на последния й албум Kabaret, издаден в края на миналата година.

Патрисия Каас е светвно известна със своя уникален стил, микс между поп, джаз и шансон. От своя дебют през 1988 с албума Mademoiselle chante до днес тя е продала над 16 милиона копия от своите албуми. През 2002 Каас дебютира и в киното във филма „И сега, дами и господа” на Клод Льолуш, в който си партнира с Джеръми Айрънс. Тази година Патрисия Каас ще представи Франция и на кокнурса за песен Евровизия, чийто голям финал ще се проведе в Москва през май. Броени дни след това и българската публика ще може да я слуша на живо!

Новият албум „Kabaret” съдържа 12 композиции, представени като едно вълшебно и красиво пътуване между Берлин, Париж и Буенос Айрес. „Kabaret” не е просто поредният албум за Патрисия Каас, а едно разкриване на нейния свят. Нейното Кабаре! Кабаре, което черпи вдъхновение от Кърт Вейл и електро-суинг акцентите на Caravan Palace. Атмосферата е женствена и изтънчена. Майкъл Кусон, гениален джазмен, лидер на легендарните Uzeb, допринася за кулминацията на албума, а именно - едноименната песен „Kabaret”. Фред Хелбърт, вечният съучастник на Патрисия, е написал три от песните в „Kabaret”: Le Jour Se Leve, S’il Fallait Le Faire и Falling in Love Again.

С „KabaretПатрисия Каас отдава почит към 30-те години, един своеобразен реверанс пред артисти като Garbo, Suzi Solidor, Martha Graham и много други.

През годините на своята бляскава кариера Патрисия Каас е получила безкраен списък от награди, от Откритие на годината до Най-добър френски изпълнител на годината и Най-продаван френски артист в чужбина.



13.Юни
Събота


DJMag Party представя
Above & Beyond


място: Yalta club

начало: 23:00


На 13-ти Above&Beyond ще зарадват българските транс почитатели с уникалното си, еуфорично и пленително звучене.

Триото се сформира през 2000 г. и светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamdki печелят слава не само на ненадминати музиканти и текстописци, но и на диджеи от световен ранг. Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват до транс публиката.

През 2001 г. Above & Beyond ремиксират ‘What It Feels Like For A Girl’ на Madonna. Други техни ремиски включват ‘Sand In My Shoes’ на Dido и ‘Everytime’ на Britney Spears.

Звездната им кариерата на диджеи започват през 2002 пред осемхилядна публика в Токио и оттогава се превръщат в странстващи из целия свят супер звезди на DJ сцената. През 2004 печелят Essential Mix of the Year, доказвайки колко умело навигират по целия спектър на мелодичната денс музика, със сетове, които преминават през жанровете с лекота и обхващат по-силната транс страна на хаус, прогресив и техно звученето. А всяка следваща година позициите им в престижното изследване на DJ Magazine вървят неумолимо нагоре – от 39-то до настоящото 4-то място.

Above & Beyond не са хора, които правят нещата наполовина и доказателство за това е последния им албум ‘Anjunabeats 100’, колекция от най-добрите им парчета от световно уважавания лейбъл Anjunabeats. Българските фенове ще чуят първият им сингъл ‘Far From In Love’, превърнал се в денс химн, както и парчета от първия им артистичен албум ‘Tri-State’, за който критиците казват „Брилянтен”.

Едно от най-впечатляващите парчета от албума - ‘Alone Tonight’ със сигурност ще трогне почитателите на Above&Beyond в Ялта.

 

 

 

 

More Culture