Love to quote: 7 ЛЮБОВНИ цитата за един романтичен ден

14-ти февруари най-накаря дойде! Защо го чакаме толкова много обаче, е въпрос, на който никой не може да отговори...

14-ти февруари най-накрая дойде! Защо го чакаме толкова много обаче, е въпрос, на който никой не може да отговори. Както и на това трябва ли да празнуваме любовта си само един ден в годината?

Всеки би казал, че не трябва и, че ако си влюбен, не е нужен ден, в който да засвидетелстваш обичта си към човека до теб, просто, защото го правиш постоянно. Е, и да, и не! Разбира се, че това е само дата, но дали заради вълнението от това, че я чакаш, дали заради традицията, или защото е ден, в който всички дават воля на чувствата си и въздухът сякаш се изпълва с безброй летящи сърца, колкото и сладникаво да звучи това, 14 февруари си остава най-чаканият ден в годината. 

И точно поради тази причина, и, защото сме влюбени, разбира се, се заровихме в страниците на няколко любовни романа, от които вадим най-хубавите цитати, описващи любовта такава, каквато е. Вдъхновихме се и признаваме си, можем да четем цял ден, но все пак романтичната вечеря няма да се направи сама. 

"Неукротима любов" - Дж.Р. Уорд

"Любовта, даде си сметка, беше като камите, които изработваше в пещта си. Когато я изковеш, тя е лъскава и нова, и острието й грее на светлината. Вземаш я в ръка, пълен с оптимизъм какво ще бъде да я изпиташ в битка, и нямаш търпение да го направиш. Само че първите една-две вечери са малко странни, докато все още свикваш нея, а тя - с теб.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.