Мода

NYFW Есен/Зима 2017-та: Prabal Gurung

14-02-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография: Indigital 37
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Младият американски дизайнер Прабал Гурунг използва есенно-зимното си дефиле като платформа за промотиране на феминизма, подобно на други негови колеги. Освен чисто феминистките послания "The Future Is Female", "We Will Not Be Silenced", ''I Am a Rose" Гурунг засяга и темата за разнообразие в модата, наемайки два plus size модела, които да дефилират заедно с останалите познати лица.

Макар и тази така модерна тема да е засегната в колекцията му, тя в никакъв случай не е основна. В развитието на line up-a ставаме свидетели на добре познатата и разработена от Гурунг естетика - монголски плетива от най-фин и пухкав кашмир, женствени миди рокли и поли и забележителни вечерни предложения.

Цветовата палитра се завърта основно около неутралните екрю, сиво и черно, а изумруденото зелено, керемидата и жълтото правят редки, но открояващи се появи. Костюмите пък, също силно застъпени в колекцията, са скроени съвършено с видимо издължена горна част и вталени панталони.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Помощ! Как да се съюзим с времето?

Помощ! Как да се съюзим с времето?

16-02-2017

Въпрос:

При смяна на времето се чувствам отпаднала и уморена. Как вилияят промените в температурите и кое е оръжието, с което да се справя в тази ситуация? 

Отговор:

За да предотвратим дискомфорта от този рязък дисбаланс в градусите, е важно да стимулираме имунната си система, както и да приемаме огромни количества витамин С... Прочети...

Item of the day

Геометрия в бяло...

Виж още
Геометрия в бяло

Жълт бутон

Гери-Никол нафрашка силикон в гърдите!

Гери-Никол нафрашка силикон в гръдите!

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!