Следва

Eres представи бански за града

Редакторите се влюбиха

Като едни "фешън диви", както се шегуват с нас приятелите ни, винаги си имаме модна находка в която сме влюбени и до която нямаме търпение да се докопаме!...

Shopping преди 7 години

Като едни "фешън диви", както се шегуват с нас приятелите ни, винаги си имаме модна находка в която сме влюбени и до която нямаме търпение да се докопаме!

Особено сега, когато е време за нови елементи в гардероба, защото пролетта чука на вратата, а тенденциите се сменят и розовото, и не само, дебне зад ъгъла.

Днес редакторите ни си избраха неща кое от кое по-яки и екстравагантни! Ето и какви са те:

Миглена
Тази риза! С момичешките панделки, в бледосиньо и с вертикално райе, точно в тенденциите. Трябва да я притежавам!


ASOS 71 лв.


Цветина
Ще кажа голямото клише: "Любов от пръв поглед!". Убийствена е, направо я гледам и плача. Ще се комбинира перфектно с повече от половината ми гардероб и е толкова перфектна, че говори сама за себе си. А и носи екзотичен привкус на Бали <3!


Bali Skin 130 лв.


Йоанна
Имам огромна колекция от очила и всички са все изчанчени и привличат погледите. Тези са точно в целта, защото хем са с интересна форма, хем са в розово, което е в топ тенденциите за пролетта.


Dolce & Gabbana 438 лв.


Габриела
Тази копринена рокля-риза е част от колаборацията на Кейт Мос с Equipment, отдаваща почит на Дейвид Бауи, а страхотният звезден принт е инспириран, разбира се, от другото Аз на звездата - Зиги Стардъст. Абсолютен фаворит за предстоящия пролетен сезон, бих я носила с ниска опашка, заострени брогс и голям клъч...

Equipment 1198 лв.

 

 

More Shopping