Следва

Test Drive: Get Naked с Urban Decay

Лили Колинс ни кани в розовия свят на Lancôme!

Париж дава нов живот на розовия цвят!

Hair преди 7 години

Париж дава нов живот на розовия цвят!

Тази пролет Lancôme ни изненадва с очарователна колекция под знака на розата. Лиза Елдридж избра този неувяхващ цвят, за да създаде нова интерпретация на мечтите на La Parisienne в една изключителна колекция.

Розовото е най-очарователният цвят, цветът на Lancôme, който сега е звездата на колекцията “Absolutely Rôse!”. Това обаче не е всичко. Тази година го виждаме да се появява в най-престижните колекции на Седмиците на Модата по света, а съвсем естествено, той присъства и зад кулисите на дефилетата, заема заслужено място в палитрата на всеки гримьор!


И така, цветът отново е розов, но преработен, розово в една нова индивидуална интерпретация в тази колекция, която съчетава акцентите на присъщата парижка елегантност със силна доза свежест, нежност и чистота.

Бонбонената изкусителна макиаж колекция на Lancôme се състои от озаряваща пудра Parisian Kabuki, пролетна палитра Blushmania!, грим палитра La Palette La Rose, очна линия Le Crayon Miracle, моливи за устни Le Stylo, червила и още много, много други очарования.


Влюбени сме в озаряваща пудра Parisian Kabuki

Рекламно лице на продуктите на Lancôme е нежната британска роза Лили Колинс, която позира пред обективите на дуото Мерт и Маркус пред стена от рози, които всеки момент ще разцъфнат в целия си блясък.

More Hair