Следва

Трендове от подиума: Маникюрът на Пролет/Лято 2017

Test Drive: Get Naked с Urban Decay

Истината е, че сме толкова развълнувани от факта, че Urban Decay пристигнаха на родна почва...

Hair преди 7 години

Истината е, че сме толкова развълнувани от факта, че Urban Decay пристигнаха на родна почва, че нямахме търпение да тестваме новата палитра на Naked. И ето, сега вече имаме възможността да си поиграем с 12 тотално нови нюанса, които освен, че са супер красиви, са ексклузивни за тази палитра. 



От най-нежните с цвят на пудра, до смелите металически dark цветове, които ни превръщат от добро момиче в бунтарка. Освен в дрехите си, обичаме да се заиграваме с layering и в грима. За да го постигнем, започваме отляво надясно, сякаш свирим на пиано.



Dust е ефирно пепелно розово, което поставяме в основата на клепача. Trick, е в онзи топъл златисто-меден цвят, който поместен стратегически, в средата на палитрата, не пропускаме да нанесем. Той е моментът на нашето преливане, преди да очертаем клепача с Blackheart, и да попаднем в дебрите на vamp класиките завинаги. Точно под веждите се нуждаем от малко повече светлина, затова залагаме на Strange, който обратно на името си, ни онези няколко процента блясък, без които нашият грим, не би бил чудесен.



След това прибираме супер удобната блендинг четка до следващия път, и се наслаждаваме на резултата.





More Hair