Следва

Гага върна пръстена на Тейлър Кини

Питахме мъжете: За златната Бионсе

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция!...

Други преди 7 години

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция! Не, не ни разбирайте погрешно - мъжко внимание не ни липсва, но решихме, че е редно малко по малко все повече мъже да взимат участие в материалите и проектите ни.

"Питахме мъжете" е рубрика, в която двама приятно реактивни и достатъчно известни представители на силния пол отговарят на нашите откачени хрумки - кога модни, кога вдъхновени от viral теми.

Понеже с представянето си на тазгодишните музикални награди "Грами" бременната с близнаци Бионсе предизвика същински фурор. Едни решиха, че певицата е направила епично шоу, а други отсъдиха, че хормоните яко я тресат и спектакълът й е повече от прекален. Ако не знаеш за какво ти говорим - ТУК разказахме всичко!

Ние предпочетохме да решим спора по най-лесния начин. А именно - да помолим мъжете за мнение!

Питахме Били Хлапето, чийто рими са ни любими - даже и рима има! и Павел Петров, който ви е познат от клубната сцена и DJ пултовете на EXE.

Въпросът: Какво мислиш за епичното представяне на Бионсе на музикалните награди "Грами"? И не прекали ли тя този път?

По ред:


Били: Ами накратко Бионсе е страшно про! И не виждам какво толкова е направила. Нищо негативно не видях, напротив по-скоро една жена която се превръща в легенда!

Павел: Смятам, ако не вярваш в себе си не можеш да си истински ексцентричен. Ако не си достатъчно луд и ексцентричен не можеш да си и достатъчно талантлив, следователно не може да бъдеш истинска звезда, каквато е Бионсе. Това е един добър начин да покажеш пред света, че разширяваш семейния си кръг и да мотивираш хората да се множат. Освен това тайно се надявам да е мотивирала младите двойки в България да поработят върху същото нещо тъй като нацията не е много "плодовита" през последните десетилетия.

More Други