Следва

Пролетно табуле с леща

Моден ексхибиционизъм: All Time Favorites

Всяка жена има в гардероба си стилни находки, с които се гордее!...

All About Life преди 7 години

Всяка жена има в гардероба си стилни находки, с които се гордее!

И ние като едни видни представителки на нежния пол не оставаме по-назад и притежаваме фешън елементи, а и не само, които са от любими по любими.

Миналият път ви показахме какво крият дебрите на гардероба ни и представихме най-умопомрачителните си издънки! Помните ли? ТУК!

Сега, решихме, че е време да ви разкрием кой са най-големите ни гордости. Тези покупки, които са толкова скъпи и сантиментални, че никога, ама абсолютно никога, няма да напуснат дрешника и винаги ще бъдат част от сила ни.

Да видим!

Габриела


Блейзър
Прекарах доста дълго време в търсенето на идеалния за мен тъмносин блейзър. И тъй като райетата са ми особено любим мотив, държах да присъстват, а силуетът да бъде издължен. Не беше лесна задача, но след няколко месечно търсене го открих и оттогава насам го нося редовно, че дори и прекалено редовно бих казала. Но с добрите находки е така...

Рокля
Слип роклята е сред любимите ми модели много преди да нашуми толкова през последните няколко сезона и затова изпаднах в истински възторг, когато я купих преди около две години. Страшно ми харесва и розово-телесния тон, защото подхожда на тена ми, а това, че е изработена от изключително добра коприна, я прави незаменима.

Колие
Финият чоукър определено е сред най-добрите покупки, които съм правила. Изработен е от сребро, а след това е позлатен, а аз го стилизирам почти ежедневно в различни комбинации вече повече от две години. А и го купих с огромно намаление, така че определено го считам за горда покупка.


Цветина


Златно яке
Беше любов от пръв поглед и грам не ме интересува, че се намират хора, които да кажат, че е като космическо одеало!

Пръстени
Обичам да си купувам пръстени сама! Тези са любимите от колекцията ми. Прекрасни са, само дето не ги нося достатъчно често!

Чанта
Толкова е весела, нали? И в същото време модерна и удобна. Жестока е, особено за лятото и лежерните топли вечери навън.

 Книги
Обожавам книги! Затрупана съм, а и така трябва! Тези са само част от любимите ми. Луксозният двоен албум на Фрида Кало и Диего Ривера го взех на намаление - буквално без пари. "Оцелелият" го търсих ужасно много време, защото от сума години е изчерпан, а обожавам тази книга. Тази за Зелда Фицджералд е последната която купих и нея я тъсих поне три седмици, но явно е трябвало тя да ме намери, имайки предвид, че от 2013 година я няма на пазара.

Ръкавици
Естествена кожа и велур - с много топъл пух. Купих ги от Рим, въпреки че мразя ръкавици. Обаче беше тооолкова студено. И така си останаха любими и с много сантиментална стойност! Аххх, този Рим!


Йоанна


Очила
Като притежател на десетки чифтове и тотален фен на очилата, това е една любима покупка, от страхотния магазин Rush street life store.

Пола
Цветна, свежа и много кокетна, тази пола създава едно слънчево настроение, което не те напуска цял ден! П.С. това е от онези покупки- ПОДАРЪК, които са най- голямата находка!

Огърлица
Ясно, че съм фен на аксесоарите, и освен на очила съм заклет фен на всякакви дрънкулки, гердани, гривни и т.н., които съществуват на тази земя. Първото и последното нещо, на което се залепвам попадайки в магазин. Та... тази, огърлица е от онези находки, които са съвкупност от качества, които задоволяват "bling, bling" жаждата ми за аксесоари!

Албум
Като артист по природа... и не само, този албум е задължителен в редиците ми с албуми. Всеки артист е запознат с теченията в изкуството, които са го променили и белязали обрати. Pop Art- ът, е и едно от тези явления, благодарение на което, изкуството е това, което е днес. Тук думата, не е находка, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО четиво и притежание!


Миглена



Пола солей

Това е първата дреха в червено, която реших да нося от много години насам. Попадам в тъмната монохромна гама обикновено. А сега това е най-смелото ми решение в гардероба.


Филцова шапка

Поради голямата ми страст към този тип шапки, се озовах с една купчина от тях, в един момент. Но повечето са слагани само веднъж. Тази определено е любимата ми. Формата, материята, абсолютно е перфектна.


Панталон

Откакто са модерни, нямам нужда от друг освен този. Универсален боец, в точния цвят, до глезена, по тенденции, с леко загатнат ръб.

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.