Следва

Кой кой е в модата днес: Antonio Berardi

Да разтегнем сърцата си като акордеони за Рони!

Тя е дарена с един от най-докосващите, топли, опияняващи и незабравими гласове, които човек чува през живота си...

преди 7 години

Тя е дарена с един от най-докосващите, топли, опияняващи и незабравими гласове, които човек чува през живота си. Глас, като естествен велур, нажежен от есенното слънце, обагрящо осезанието ни в пастелни краски, галещ всичките ни сетива и попиващ в съзнанието ни неизменно и неусетно. Такъв, който ще остане в паметта ни завинаги.

Тя има най-прекрасните, невероятни и сияйни очи, с които срещата е… омагьосваща. Потъваш. Оставаш в тях. Търсиш ги. Липсват ти. Имаш нужда да ги виждаш пак и пак.

Тя е малка, крехка, фина, жилава, силна и голяма. Тя е момиче, жена, приятелка, певица, музикант, артист, майка и любима. Тя е любов.

Тя е Андрония Попова или както всички я наричаме Рони. И която познаваме от инди рок, фюжън, трип-хоп, джаз групата Nasekomix , както и от страхотните, вълнуващи и зареждащи с позитивизъм и адреналин суинг трио SENTIMENTAL SWINGERS.

В началото на годината Рони се оказа на пътя на тежкотоварен влак, летящ с висока скорост, и се сблъска с него по начин, по който единствения изход от тези релси е… болнично заведение. Една късна януарска вечер, Рони написа в профила си във ФБ:

„Господ ми свали темпото, почти ме спря. И благодаря, защото разбрах толкова неща. Най-важното - колко любящо е семейството ми и колко добри приятели имам, които се грижат за мен. ОБИЧАМ ВИ БЕЗБРЕЖНО! Мише, Рада и Марина, любимата ми майчица… До нови срещи, любими приятели мои!”, с което, разбира се, хвърли в смут всички ни. Оставаше ни само да стискаме палци и да се молим нещата да се оправят.

И ето, че, случайно или не, на 14-и февруари, отново в „лицекнигата” Андрония откликна:

„МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, С БОЖИЯТА ПОМОЩ И С ГРИЖИТЕ НА НЕВЕРОЯТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ВМА, АЗ СЪМ ЖИВА И ВСЕ ПО-ЗДРАВА! ЛЮБОВТА ВИ И ЗАКРИЛАТА ВИ СА МИ ДОСТАТЪЧНИ, ПАРИ НЕ СА МИ НУЖНИ. РАДВАЙТЕ СЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ, НЕКА Е ПРАЗНИК НА ЖИВОТА И ЗА ЖИВОТА ТОЗИ КОНЦЕРТ. ОБИЧАМ ВИ!”

И защото и ние много те обичаме, сме безкрайно щастливи, че си добре, скъпа Рони! Затова ще се присъединим към всички, организирали „зад гърба ти” благотворителен концерт в JJ Murphy’s, по време на който, както ти самата си написала, „ще се радваме за твое здраве”, ще си казваме „Наздраве!”, ще празнуваме живота и ще допринесем от сърце за по-скорошното ти възстановяване!

Вижте подробности за концерта на 21-ви февруари ТУК!


More