Следва

Малко черно съвършенство

NYFW Есен/Зима 2017-та: Marc Jacobs

Марк Джейкъбс посочва хип-хоп културата като основен източник на вдъхновение за есенно-зимната си колекция 2017-та...

All fashion преди 7 години

Марк Джейкъбс посочва хип-хоп културата като основен източник на вдъхновение за есенно-зимната си колекция 2017-та. Дизайнерът разказва, че за първи път усеща масовото влияние на този вид музика още в гимназията, а дефилето му е '' признание и жест на респект към ефекта върху модата от поколението, което завинаги ще остане в основата на младежката стрийт стайл култура.''

Нюйоркчанинът отпразнува идеята с колекция от доста реални и лесно приложими в ежедневието дрехи, факт, който си заслужава да се отбележи, имайки предвид обичайния маниер на Джейкъбс. Ранен хип-хоп с детайли от най-доброто от спортната естетика на 70-те: трак панталони с кореспондиращи им суитчери от кашмир; коктейлни рокли от златна дантела и пера с деликатно намекване за 20-те години; преувеличено дълги панталони, съчетани с груби ретро платформи; кожа с косъм; обемисти плетива; шапки-акценти и trashy тежки златни колиета.

Цветовата гама е предимно топла и земна, но появявания правят още червените и винени нюанси, до един съчетани по лесен и приятен за носене начин: "Всичко е така стилизирано, че да може да се носи безпроблемно навън''. И трябва още да отбележим, че това е, може би, най-комерсиално ориентираната колекция, която Джейкъбс някога е правил. Надяваме се, това ще се окаже полезен ход за бъдещето на бранда, над който са надвиснали немалко финансови проблеми...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.