Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.02 – 26.02

ИКЕА представи „Дневната на Университета“ – ново многофункционално пространство за общуване и събития в УАСГ

УАСГ в партньорство с ИКЕА откри „Дневната на Университета“ – място за събития и дискусии за студенти и гости на университета, оборудвано с новата колекция...

All About Life преди 7 години

УАСГ в партньорство с ИКЕА откри „Дневната на Университета“ – място за събития и дискусии за студенти и гости на университета, оборудвано с новата колекция IKEA PS 2017. Инициативата стартира на 16 февруари с изложба, курирана от студенти на УАСГ, вдъхновени oт динамичния живот на съвременните хора и мотото на колекцията - „СВОБОДАТА ДА СИ ТИ“. Изложбата е част от събитията по повод 75 годишнината на УАСГ и ще остане за период от една седмица, след което „Дневната“ ще „заживее“ като многофункционално пространство, което студентите и гостите на университета ще могат лесно да трансформират и ползват за общуване и различни събития.



“Всяко издание на IKEA PS идва, за да представи визията за бъдещите трендове в интериора според някои от най-талантливите и иновативни дизайнери на ИКЕА.”, казва за проекта Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА България. “PS 2017 е за независимите и свободомислещите, които отказват да бъдат част от цикъла на ежедневието, шегуват се с установените правила и избират свободата и възможностите, които идват с нея. Затова решихме да представим колекцията именно в УАСГ, където се кове новата визия за градовете и домовете ни с нови материали, техники и предизвикателства, и да създадем една по-различна и освободена обстановка за събития, срещи, учебни и извънучебни занимания за студентите, преподавателите и гостите на университета.”

IKEA PS 2017
е деветото издание на серията PS и е в магазин ИКЕА от февруари. Част от 50-те артикула в колекцията ще се предлагат само за ограничен период от време. От мебели, през аксесоари за дома, до храна, PS се адаптира към всяко пространство и прави живота на активните млади хора по-лесен и цветен. Седемнайсетте дизайнери, участвали в създаването й, се вдъхновяват от динамичния живот на съвременните градски номади и всичко, което се движи, променя и развива.

More All About Life