Следва

Приятели след края на връзката? Може, особено ако искате тя да се възроди отново!

Седмичен ХОРОСКОП - 20.02 – 26.02

В края на тази седмица предстои регулярно, но значимо за Земята събитие: Слънчевото затъмнение...

Astro преди 7 години

В края на тази седмица предстои регулярно, но значимо за Земята събитие: Слънчевото затъмнение. Пръстеновидното слънчево затъмнение може да бъде видяно на 26-и февруари, единствено в Южното полукълбо – на юг от Аржентина и Чили, на югозапад от Ангола, а също и частично на юг от Южна Америка, Антарктида, Западна и Южна Африка.

По нашите земи то ще има много слаб ефект, но въпреки това затъмнението, което се случва винаги два пъти в годината, „превключва“ хода на времето и събитията.
Слънцето е символ на мъжките черти на характера: его, инат, интелект, сила на волята и упоритост. В затъмнението, както разбирате, тези качества за кратко ще се отключат. Много от нас ще бъдат подвластни на меланхолията и умората, вътрешните ни сили в една или друга степен ще са на привършване, но съвсем скоро те ще се възродят отново, с нови качества.

За кратко може да ви споходи тревожност и да се отключат някои страхове.
По време на Слънчевите затъмнения, у нас често възниква безсъзнателно желание да променим обстоятелствата към по-добро. Но запомнете, че такава промяна трябва да започне от вас, а не от другите. Направете нещо добро, помогнете на нуждаещ се и това ще ви даде положителна енергия. Ако без ваша помощ, в дните на Слънчевото затъмнение (25-26 февруари) ви споходят приятни и неочаквани събития, приемете това за знак, доверете се на случващото се и съвсем скоро след това, наистина ще последват промени към по-добро.

ОВЕН 21.03 – 20.04

За представителките на Овен, тази седмица предстои изненада, идваща от стари и нови приятели. Разговор, обяснение или предложение ще ви накара сериозно да обмисляте решенията си. Като цяло, седмицата ви ще бъде динамична – ще имате възможност да се срещнете с нови хора, създавайки лични и делови контакти.

Периодът е благоприятен за предприемане на пътувания – ако го направите, със сигурност ще се радвате на приятни емоции, почивка или възнаграждение, което очаквате от много време.

Фокусът ви в понеделник е да накарате другите да говорят: достатъчно добри сте в разговорите и общуването, за да знаете, че за да спечелите хората, трябва не просто да разказвате истории, а да задавате въпроси, много въпроси и да проявявате интерес към тях.

От вторник до четвъртък обаче няма да имате време за много разговори. Работа и финансови въпроси ще заемат цялото ви внимание. Нормално е да се чувствате притеснени и затрупани с ангажименти, но чувството ви за баланс ще се възвърне още в петък. Тогава ще можете да отделите време за приключения и релакс чак до неделя – заслужили сте си го!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За представителките на знака Телец седмицата ще циркулира около работни ангажименти, образование или бизнес контакти от близо, или далеч. Периодът може да се окаже доста противоречив и напрегнат за вас – ще имате високи очаквания за много неща, но не всичко ще протече по план. За сметка на това, в много отношения ще се радвате на значителен успех – порадвайте му се и не оставяйте перипетиите да сломят духа ви.

Не обръщайте внимание на интриги и конфликти, които ще се разиграят на работното ви място – това само ще ви натовари.
Седмицата ще се окаже от решаващо значение за младите представителки на знака: бъдете внимателни и разумни в решенията си, независимо какви са те. Събитията през тази седмица може да са определящи за бъдещето ви и, ако сега много неща ви се струват с незначителна важност, скоро ще разберете, че много грешите.

В понеделник ще разберете, че имате нужда да се радвате и на малките вълшебства около вас – красив изгрев, градски монументи, природа и цветове… Седмицата е напрегната и подобни мигове на радост и изумление ще ви спасят от стреса.

От вторник до четвъртък около вас ще бъде изключително забързано и шумно – ще сте завладени от силни емоции. Опитайте се да запазите спокойствие и търпение в напрегнати ситуации – смисълът на седмицата е да преминете през труден период, но да извлечете и нещо полезно и хубаво.
Не е чудно, че петък ще ви завари замислени. В резултат на това ще прекарате съботните и неделните си часове в равносметки и вземане на важни решения – ще „прогледнете“ за много неща, които ще се окажат ключови за духовното и личностното ви израстване.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Всяко действие, решение или новина тази седмица ще бъде от решаващо значение за представителите на зодия Близнаци. Оползотворете времето си мъдро, защото идните дни ще доведат до промени и чакани събития. Очаквайте и поява на нови лица в живота ви – в семейството или в професионалната среда.

Ще се появи нова тръпка, любов или флирт, особено, ако в момента търсите подобни емоции. Уви, работната обстановка ще бъде напрегната за вас. Вероятно ще се наложи да предприемете пътуване, свързано с професионалното ви развитие, което ще ви притеснява и плаши. Ако не запазите спокойствие в напрегнатите дни, може да се окажете в сложни и неприятни ситуации.

В понеделник ще бъдете „преследвани“ от Купидон, който ще ви донесе нови вълнуващи емоции и усмивка на лицето. Единственият проблем с любовните ви тръпки е, че трудно ще се концентрирате върху ангажиментите си. Периодът е важен за вас, затова се постарайте да запазите баланс!

Във вторник, сряда и четвъртък, колкото и да ви е трудно, ще трябва да използвате мозъка, вместо сърцето си и да се фокусирате върху всичките си задачи. В петък отново можете да „изключите“ и да се отдадете на вълнения, които ще продължат през целия уикенд. В неделя не се страхувайте да говорите за чувствата си с човека, към когото са насочени те.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица, родените под знака на Рак, ще помислят за комфорта си и ще се сдобият с нова придобивка: покупка за дома, работата или вашето ежедневие, която от отдавна ви е необходима.
Идните дни очаквайте новини или документи, свързани с вашите финанси. Седмицата се оказва подходяща за решаването на тревоги, които ви създават безпокойство отдавна – това включва и здравословното ви състояние.

Периодът благоприятства за вземането на важни решения както за близкото бъдеще, така и за по-нататъшна перспектива, което засяга колкото професионалния ви, толкова и личния ви живот – с вашия партньор ще предприемете ключови действия.
Семейни задължения и досадни за вас въпроси у дома ще занимават главата ви в понеделник.

Вторник и сряда фрустрацията от личните проблеми може да окаже влияние в работната среда. Това ще ви накара да направите някои равносметки и да внимавате при всяка ваша стъпка, за да вземете правилните решения.
В четвъртък ще трябва да се справите с документи, свързани с финансови въпроси.

В петък ще имате време да направите нещо за себе си. Кино? Любима храна? Масаж? Грабнете тази възможност!
В събота и неделя ще сте уморени и ще се нуждаете от почивка. Ако имате планове с приятели, ще бъдете по-щастливи, ако ги отмените и останете насаме с мислите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица лъвиците ще намерят повод да се радват и на малките подробности в ежедневието: нова покупка за гардероба, ароматна свещ в хола или слънцето навън – всичко ще се окаже достатъчно основание за добро настроение.

Периодът е успешен за вас. Предстоят ви интересни събития у дома, за които няма да получите обяснение защо и как се случват. Ще се радвате на възможности в личния живот (особено в любовта, която имате или търсите в момента), както и на работното място. Очаквайте важни телефонни обаждания, гости в дома ви и вземане на решения.

В понеделник ще сте в чудесен ритъм. Приятелите ви буквално ще довършват изреченията ви, а ако отидете на среща, тя ще мине повече от добре. Забележително е, че всичко, от което имате нужда сега, ще ви се усмихне.
В средата на седмицата (от вторник до четвъртък) ще се погрижите за семейни въпроси, вероятно свързани с дома. Доброто ви настроение ще ви накара да обсипете близките си с грижа и любов, за което доскоро нямахте нужното време.

Петък и събота са дни за любов! Ще се отдадете на време с партньора ви (или новата ви тръпка).
В неделя направете нещо за себе си – поспортувайте и възвърнете тонуса си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Независимо какви изненади готви тази седмица (добри или лоши), за Девите те ще бъдат свързани с финансови въпроси, документи и договори. Недейте да планувате твърде много – нещата няма да се стекат, както вие очаквате, но доста често това се оказва полезно. Макар за представителките на зодията да е трудно да не правят строги планове, сега е моментът да опитат да се пуснат по течението и да прозрат, че и това е необходимо понякога.

Очаквайте обаждане, което силно ще повлияе на емоциите ви. Ще бъдете въвлечени в конфликти между приятели или близки, но ще успеете да овладеете ситуацията, защото обикновено вие сте тези, които мислят разумно в такива моменти.

Контролирайте понеделнишките си импулси да пазарувате – ще бъдете предразположени да прахосвате пари за неща, от които нямате спешна нужда, а най-мъдро е да ги спестите за бъдещи пътувания, на които отдавна искате да се отдадете.

В средата на седмицата любопитството ви и жаждата ви за знания ще доведат до дълбоко „интелектуално копаене“. Така за вас ще се появят нови интереси и цели.
В петък и събота ще бъдете под стреса на семейни дрязги и едва ще се сдържате да не избухнете. Но бъдете търпеливи: неделя се очертава романтична и вълнуваща!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Изненада, свързана с човек от обкръжението ви, ще ви зарадва тази седмица. За всяка от вас може да бъде различна: среща, предложение, съвместен план… Любовта ще бъде главното, около което ще се въртят идните дни за вас, особено, ако партньорът ви или човекът, в когото сте влюбени, е роден под знаците на Близнаци, Везни или Водолей.

Необвързаните ще срещнат нова тръпка, на която ще дадат шанс.
Тази седмица се старайте да избягвате множеството съвети, които ще получавате от други хора, относно лични проблеми. В хаоса мислите ви могат да станат още по-объркани, затова се доверете на интуицията си.

Красота, романтика, флирт и приятели – всичко това фигурира в първия ден от седмицата и като никога, ще се радвате, че е понеделник. Радвайте се на емоциите си, защото от вторник до четвъртък, макар и романтично настроени, няма да имате нужното време за това, тъй като ще сте затрупани с ангажименти в работата.

В петък ще започнете да мислите за себе си по различен начин - ще имате възможност да изразите себе си творчески, ще цъфтите като цвете. В събота ще се съберете с близки приятели и заедно ще се отдадете на нещо вълнуващо и артистично.
Неделя прекарайте соло – имате нужда от усамотение и време със себе си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Представителките на Скорпион тази седмица могат да очакват пътувания или срещи с хора от друга държава или град. Благоприятно развитие ви чака в работата – възнаграждение за усиления ви труд. Ще имате шанс да реализирате идея, която отдавна се спотайва в ума ви.

Възможно е да имате конфликт с колега или някой от обкръжението ви. Грешката е и в двете страни – можете да изгладите недоразуменията си в спокоен разговор.
Очаквайте телефонно обаждане от някого, с когото не сте контактували отдавна. Това ще ви накара да си спомните много приятни моменти, които сте били оставили настрана.

В понеделник ще бъдете раздвоени. Кафе или чай? Дали сте влюбени, или просто искате да останете приятели?
Ще стъпите на земята отново във вторник, когато ще виждате всичко по-ясно. В сряда и четвъртък нещата просто ще се случват от само себе си и с лекота. Привлечени сте от някого, но какво ще се случи – зависи от вас.
За тези, които се радват на партньори, предстоят равносметки във връзката.

Петък и събота ще сте заобиколени от приятели и ще се забавлявате, но не позволявайте на еуфорията от компанията да ви накара да предприемете решения, в които не сте сигурни.
Неделята изисква от вас да сте хитри и гъвкави.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Неочаквани събития ще ви връхлетят в любовния живот тази седмица – това важи особено силно за жените над 35-годишна възраст. Те може да са свързани с вашия брак, работа или пък нов познат.
Ще се появят възможности в работата или бизнеса ви, които ще бъдат за добро. От друга страна плановете, които са свързани с отношения от разстояние, ще бъдат разочароващи, мудни или без никакво развитие.

Очаквайте важен разговор или новини, във връзка с някого от семейството ви или много близък за вас. Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на решения, свързани с работа и имоти. Не прибързвайте да вадите окончателни изводи от завършека на този период.

В понеделник ще се срещнете с близък и ще обсъждате неща от живота си и хората, които идват и си отиват от него. В този момент ви се струва, че е трудно да вземате сериозни решения, но ще се учудите колко подходящ е той.

Вторник, сряда и четвъртък няма да са толкова продуктивни, но със сигурност ще бъдат емоционални за вас. В петък ще се отдадете на приятни занимания, а в събота ще бъдете изключително радостни, както не сте били от години.
В неделя излезте с приятели – просто така, непланирано.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Прекрасни събития, успехи и възможности ви очакват през тази седмица, вероятно свързани с пътувания. Най-накрая ще решите проблем в дома си, който ви терзае от известно време.
Бъдете по-внимателни през този период с вашите мейли и конфиденциална информация, за която сте отговорни.

За младите представителки на Козирог ще има забавяне на събитие, което чакат отдавна. Имайте търпение.
Седмицата предвещава събиране, свързано с важен момент от живота на ваш близък.

Ще имате сериозна среща или разговор с човек, който не е от обкръжението ви.
Интересни, емоционални и романтични събития могат да очакват младите представителки на Козирог.

В понеделник всичко върви леко, справяте се с работата почти безгрижно, за разлика от всички останали около вас. От вторник до четвъртък срещи с приятели ще поддържат настроението ви позитивно. Петък и събота ще се погрижите за неща, които чакат отдавна да бъдат свършени. Неделя е ден за планиране.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Тази седмица бъдете отворени за нови емоции и нови хора, които ще навлязат в живота ви. Предстоящи събития ще ви се сторят незначителни, но всъщност ще окажат голямо влияние върху бъдещето ви – не ги подминавайте лекомислено!
Всеки нов познат ще изиграе някаква роля в живота ви - за добро или лошо.

Ще бъдете в състояние да постигнете успех в много отношения, но ще имате нужда от голяма доза късмет или помощ от другите. Рискувайте!
Пазете се от любопитството на един човек, относно личния и професионалния ви живот.
През този период сте по-лабилни към поддаването на стреса – имате нужда от почивка, недейте да се претоварвате.

Проблемите, за които постоянно мислите, едва ли са нещо, което бихте споделили с някого не толкова близък до вас. Но опитайте! Понеделник е подходящият ден, в който ще предразположите някого да ви изслуша. Пуснете мислите си на свобода, ще се почувствате много по-добре.

Във вторник, сряда и четвъртък ще се опитвате да бъдете полезни на обществото по един или друг начин – при всяка от вас това ще се прояви различно, от доброволческа и политическа активност, до действия, които карат хората да се усмихват.
В петък ще го раздавате по-леко, защото ще усетите силна нужда от почивка.
Прекарайте съботата заобиколени от приятели, но в неделя – отново се върнете към задълженията си.

РИБИ 20.02 – 20.03

За вас, представителките на зодия Риби, седмицата предвещава интересна среща с мъж. Тя ще се отрази на вашия личен, политически, професионален или социален живот. Възможно е да получите важен документ или договор, с който трябва да се заемете.

Бъдете внимателни за това с кого завързвате нови контакти и започвате познанства.
Ще имате нужда от съвети относно някои решения, които трябва да вземете именно сега.
Възможно е да предприемете пътуване, но то ще е свързано с цел, касаеща работата ви и професионалното ви развитие.

Нещо ви притеснява в понеделник. Това неразположение най-вероятно е свързано с отношенията ви с човек, който ви дължи нещо или не сте изяснили дадени въпроси. Вземете нещата в свои ръце и отмахнете това от плещите си.
Вторник, сряда и четвъртък ще бъдете предпазливи в действията си, но това ще бъде разбрано от близките ви.

В петък и събота късметът е на ваша страна. Ще пожънете успех, но внимавайте какво говорите и пред кого го говорите – понякога може да създадете погрешно впечатление за себе си пред хора, които не ви познават добре.
В неделя ще си починете и ще се чувствате удовлетворени.

More Astro