Следва

“Let’s Start Over” - Tri-O-Five

Ялта се присъединява към 3-дневния музикален маратон на ParkLive Fest

шоуто ще продължи в Ялта

Culture преди 14 години

От 18-ти до 20-ти юни клуб Ялта ще бъде залята от фестивалната вълна на първия 3-дневен музикален маратон на открито ParkLive Fest. Всеки ден след като в полунощ приключи купона на Колодрума в Борисовата градина, всички, заразени с емоцията и енергията от срещата с качествената музика ще могат да продължат парти изживяването си в Ялта.

В първия ден на фестивала след изпълненията на култовия Трики, шоуто ще продължи в Ялта с британския експериментатор Luke Vibert и и парижкото дуо Noze.


Музиката, която Luke Vibert композира разчупва на безброй малки парченца всякакви стереотипи и обхваща всичко интересно и стойностно от амбиент техно и джази дръм&бейс до атмосферен  хип хоп. По непредвидимост и оригиналност със сигурност не му отстъпват и от Noze. Авантюристичното френско дуо (Николас Сфинтеску, известен като DJ Фрийк и неговия сценичен партньор Езешие Пелес) е екстравагантно и провокативно, както в ремиксите си, така и на сцената. Определяни като основатели на новата школа на френския тек-хаус, гостуването им на ParkLive Fest обещава експлозивен коктейл от денс с джаз и рок.

На 19-ти след като на Колодрума приключи концерта на лондонския рапър с ямайски корени Roots Manuva, след полунощ купонът в Ялта ще продължи с 4hero. Тяхното музикално звучене трудно би могло да бъде определено, прелитащо от джангъл до хип хоп, от джаз до броукън бийт.



Последната нощ на ParkLive Fest ще събере в Ялта две големи имена Gilles Peterson и Michael Rotten, достойни със своите изпълнения да посрещнат Международния ден на музиката. За първи път българските меломани ще могат да се насладят на емблематичният водещ на ВВС1 Gilles Peterson - човекът, който определя световните музикални тенденции. Като диджей може да го чуете да пуска всичко от дъб и реге през джаз, ню джаз, фънк, соул, броукън бийт, латино, боса нова, самба... С хилядите си фенове по цял свят, той се превръща в посланик на качествената музика. Затова и основава Worldwide festival, където дава поле за изява на откритите от него музикални таланти. Същата вечер зад пулта в Ялта ще е и Michael Rotten, никога неизневеряващият на своя принцип „Ако е добро, ще го чуете от мен”.

Билетите за афтър партитата на ParkLive Fest в клуб Ялта са вече пуснати в продажба в търговските мрежи на www.eventim.bg и www.ticketstream.bg., като цената на тридневния билет е 45лв., на еднодневния - 25лв. А всички фенове, които не искат да пропуснат нито един изпълнител от звездната селекция на ParkLive Fest, пропускът, включващ всички събития на фестивала и всички афтър партита в клуб Ялта, е 95 лв.

Всеки може да закупи билет и директно от сайта на фестивала - www.parklivefest.com, където цените на всички пропуски са с 5 лв. по-ниски. Организаторите пускат и гореща линия 0884 76 01 10 за продажба и директна доставка на билети за София, с цел да улеснят максимално работещите хора.
 

More Culture