Следва

Test drive: Partner in crime

Trend Report: Косите тази година ще изглеждат така

Къса или дълга? През новия пролетно-летен сезон можем да отидем в две абсолютни крайности – дългата като на Рапунцел коса, или Buzz подстрижка до кожа...

Hair преди 7 години

Къса или дълга? През новия пролетно-летен сезон можем да отидем в две абсолютни крайности – дългата като на Рапунцел коса или Buzz подстрижка до кожа. Отметната настрани със силен страничен път ни напомня за 80-те и можем да я носим бухнала или пригладена.

Много актуална е равната боб прическа на леки вълни или силно разрошена. Бретонът на Бардо, с път по средата, закачливо прикрива погледа, и е една от идеите ни за топлия сезон. Всъщност косите с бретон ще бъдат много котирани, независимо от стила им – къс и прав над веждите, къдрав и свободно падащ или произволна комбинация от тях.

Ако ни се експериментира изобщо, сега е моментът, ще е оправдано и ще е точно в тенденциите. А ако не, то винаги можем да се заиграем с ефекта "мокра коса" или да експериментираме с плитките. И двете визии бяха част от акцентите на подиума в последната седмица.

 

More Hair