Следва

Кание моли Ким да спре с пластичните операции

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Свежа порция модни издънки...

All fashion преди 7 години

Свежа порция модни издънки...

Никол Шерцингер... по дупе

Харесваме я, наистина, не само защото е толкова секси и между другото е гаджето на всеобщия любимец Григор Димитров. Цялата all black изглежда зашеметяващо, като изключим онзи малък детайл, който се превърна в моден гаф. Твърде широката талия на джинсите, които разкриват щедра гледка от стегнатото дупе на нищо неподозиращата Никол, пред погледа на папараците. Може би следващия път, когато замисли такъв аутфит, ще остави назад визията на Pussicat Doll и ще си сложи... колан, например.

Мода, ама вие сериозно ли?

Сред цялата красота на модните ревюта и насладата от тенденциите за идния сезон, се натъкнахме на няколко визии, които ни оставиха безмълвни. Съмняваме се обаче да е по хубавия начин. Накратко, фантазията на артиста, която свободно вкарва в интерпретации и най-щурите асоциации, не е в състояние да оправдае тези безмислици. Защото смятаме, че колкото и да сме фешън, не бихме си и помислили да излезем на улицата по мрежа или с огромна готварска шапка на главата, която някак се опитва да кореспондира с бяла, изпълнена с излишество от плат рокля, без ясна форма. И така нататък, оставяме на снимките да говорят сами за себе си.

Тайните на прелъстяването...

46-годишната певица Марая Кери изобщо не се притеснява да показва публично връзката си с далеч по-младия от нея хореограф Браян Танака. Дотук добре, живеем в либерален и свободен свят, в повечето случаи.

Както често се случва, звездите биват засичани от папараци на баскетболен мач, докато си гукат влюбено. И по някое време, твърде щедрото деколте на Марая разкрива малко повече от предвиденото и моментът, разбира се, е увековечен. Дантелен топ, черен панталон, байкър джакет, небрежни вълни в косата и едни гърди напред или навън, по-точно. Това е формулата, която при нея явно винаги работи, освен божественият й глас.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.