Следва

We love: На Тилда очилата

Мелания Тръмп на 16: Снимките от първата й модна сесия

Тридесет години преди да стане първа дама на САЩ, Мелания Тръмп се опитва да пробие в модния свят...

All fashion преди 7 години

Тридесет години преди да стане първа дама на САЩ, Мелания Тръмп се опитва да пробие в модния свят. За целта младата дама прави първа фотосесия, като, разбира се, кадрите са черно-бели, а територията, на която се снима е родната Словения.

Мелания е на 16, скромно, но хубаво дете, а зад обектива е словенският фотограф Стане Жерко.

Стане между другото разказва, че забелязва Мелания, докато тя чака приятелка, подпряна на някаква ограда. „Беше януари 1987 г. и аз се прибирах след някакво ревю. На скалите загледах едно момиче, което ми привлече погледа. Там стоеше висока, слаба и атрактивна девойка със специфични очи" – казва Жерко, който не се мае, а я кани в студиото си. Авторът на тази историческа поредица снимки описва срамежливото девойче като доста "свито", но за сметка на това бързо реагиращо пред камерата.

Очевидно химията на снимачната площадка се усеща и от големите модни агенции, защото скоро след като снимките са показани, Мелания започва да получава покани за модни участия.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.