Следва

Клаудия

Test Drive: Идеална кожа с IDÉALIA от VICHY

null

преди 7 години

Ежедневно си причиняваме стрес, умора, недоспиване, а небалансираното хранене е черешката на тортата. Искаме в същото време сияйна кожа и равномерен тен, но как да стане? При тези обстоятелства е нещо като висш пилотаж да изглеждаме супер свежи.  



В търсене на съвършенството, посягаме към новата серия IDÉALIA на френската VICHY и я тестваме в продължение на две седмици, за да видим дали всичко обещано ще се случи. Нанасяме сутрин, защото избираме за експеримента си дневнята грижа на марката. Кожата е добре хидратирана и мека на допир. Текстурата е лека, попива бързо и има този толкова приятен цвят на пудра, който прави удоволствието от това да имаш точно този крем още по-голямо. 



Като истински момичета ни е важно какъв аромат има козметиката, която ползваме. Силната и натрапчива миризма отблъсква, разбира се, но в умерени количества прави сутрешния ритуал преди излизане супер приятен.



В състава си IDÉALIA има термална вода, чиито полезни свойства всички разпознаваме. Без парабени е, фактор, който напоследък е в първите точки от списъка при купуване на крем.
Освен това е много подходящ за чувствителна кожа, понеже е хипоалергенен.



Следователно, розовата кутийка на VICHY остава на видно място в будоара ни за дълго. За да започват утрините с розов, свеж, прекрасен ритуал за красота, а кожата ни да сияе така, както искаме. 



Опаковака от 50 мл, в добрите аптеки, на препоръчителна цена от 44 лева. 

More from View Sofia

More