Следва

LFW Есен/Зима 2017-та: Victoria Victoria Beckham

Before&After: Пепел и роза за младост и елегантност

Любимият моден експеримент Before&After се завръща за настъпващия пролетен сезон с ново лице за преобразяване...

Shopping преди 7 години

Любимият моден експеримент Before&After се завръща за настъпващия пролетен сезон с ново лице за преобразяване. При нас е Весела, част от семейството на Ivet Fashion MA, на която ще предложим една една нова стилистична светлина, в която да се огледа и, надяваме се, да остане очарована.

Стилът на Веси е непретенциозен, семпъл и адекватен за крехката й възраст, но въпреки това смятаме, че едно пълно преобразяване в минималистична, но и подчертано смела посока, би се отразило фантастично на нашите жадни за експерименти ръце!

Преди:

След:

След дълго обикаляне на магазините и множество проби, спираме се на издължен нежен силует в неутрално бежово: нестандартен тренч от красиво движеща се материя и макси дължина; страхотни панталони с висока талия и широки крачоли; жилетка-бижу в ролята на абсолютен акцент във визията, и най-модерният цвят на сезона -  розовият... Дотук общият тон е доста елегантен и, за да не загубим от естествената свежест, оставяме аксесоарите подчертано спортни и семпли: чудесен чифт кецове, който харесахме още по време на разточителния шопинг миналата седмица тук; кореспондираща им чанта в комфортен размер; чифт розови очила, защото, знаете, през тях животът е по-хубав.
 

А ето и откъс от разговора ни през чудесния следобед, който прекарахме с Веси...

V.S.: Опиши стила си в три думи?
В.:
Женствен, съвременен, семпъл.

V.S.: Последната ти фешън находка?
В.:
Копринената ми бяла блуза с дълъг ръкав на Massimo Dutti.

V.S.: Твоето тайно място за пазаруване?
В.: 
Милано.

V.S.: Любим бранд?
В.: 
Нямам един определен, от който винаги да пазарувам, за мен е важно дрехата да е качествена и да се чувствам добре в нея. Но сред марките, които най-много ми харесват, са Patrizia Pepe и Armani Exchange.

V.S.: Дрехата на Пролет/Лято 2017-та?
В.: 
Тениска с лозунг на нея.

V.S.: А тенденцията?
В.: 
Облеклото е по-цветно, ярко и светло.

V.S.: Личност в модата, на която се възхищаваш?
В.: 
Доменико Долче и Стефано Габана. Те са творци и се възхищавам на начина, по който успяват в дрехите си да вплетат толкова много изкуство и история.

V.S.: Какво е мнението ти за онлайн пазаруването?
В.: 
Въпреки че идеята да пазарувам толкова лесно е много привлекателна, предпочитам да видя нещо преди да го купя, да го меря, да усетя материята.

V.S.: Никога не би облякла?
В.: 
Дреха с пера по нея и мокасини.

V.S.: Идеалният чифт обувки е...
В.: 
Елегантен, удобен и да мога да танцувам с тях.

V.S.: Харесва ли ти нашето преобразяване?
В.: 
Да! Хареса ми, защото цялата визия е изключително стилна, прави смело твърдение, без да се набива излишно на очи и е нещо ново и свежо, което не бях пробвала досега.



Тренч Patrizia Pepe 660 лв.
Топ Karen Millen 355 лв.
Панталони Patrizia Pepe 388 лв.
Кецове Patrizia Pepe 334 лв.
Чанта Patrizia Pepe 694 лв.
Очила, архив на стилиста

Разбира се, погрижихме се и за бюти визията на красивото момиче: старт с хидратиращ крем и леко покривен фон дьо тен Vichy, за да дадем здравословно сияние на тена; oстаналата част от лицето докосваме съвсем нежно с перлен руж на Bourjois, спирала за мигли на Guerlain, глос за устни Lancôme и розово-телесни сенки Armani. Aкцент в макиажа няма, твърдим, че нежната визия комплиментира максимално излъчването на Веси. А относно косите й, разделяме ги на път през средата и прибираме в ниска опашка, защото, освен че решението е супер актуално, също така подхожда на младите й инежни черти...

Всички елементи от снимките откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe в Сердика Център, етаж 0.

Фотография: Зорница Митин
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Миглена Ангелова
Модел: Весела/Ivet Fashion MA

More Shopping