Следва

Най-доброто от LFW Есен/Зима 2017-та: Открояващите се визии

LFW Есен/Зима 2017-та: Victoria Victoria Beckham

Почти никога не сме си представяли, че Виктория Бекъм ще стане кралица на свободните силуети и на обемните кройки!...

All fashion преди 7 години

Почти никога не сме си представяли, че Виктория Бекъм ще стане кралица на свободните силуети и на обемните кройки! Но, ето че и това се случи.

Преди години модната дизайнерка боготвореше стегнатите рокли, които описваха тялото, а сега всячески се опитва да избяга от дрехи, които прилепват точно по извивките на тялото.

Сякаш самата Виктория е вече по-спокойна, по-улегнала и по-наясно дори със собствения си стил. Госпожа Бекъм извървя сериозен моден път, за да успее да направи последните си колекции до толкова убийствени, че всеки да говори за тях.

Миналата година по това време Виктория Бекъм издаде, че есенно/зимната й колекция за 2016 година, представена в Ню Йорк, е вдъхновена от собствения й стил. Акцент в тогавашната колекция бяха корсетът и неговото ежедневно използване. Насладихме се на плетени рокли, красиво изрязани топове и романтичните слип рокли. Пепитът и каретата също имаха силно присъствие, а миди роклите с добавен обем направо отвяха главите на модните критици.

Тази година в Риц в Лондон модната дизайнерка ни показа "малката сестра" на фешън лейбълът й. Victoria Victoria Beckham е изцяло доминиращи спортни модели, а Бекъм е проектирала собствената си версия на анцуг.

Но няма да се лъжем, колекцията Есен/Зима 2017 на VB далеч не е в athleisure стил. Все пак Виктория винаги е имала слабост към мъжките облекла вдъхновени от изкусното шивачество и за идния сезон тя нагледно ни показа как е усъвършенствала кройката на широките плисирани панталони.

Комбинира ги с убийствените плетива, а и не само, с поло яка, които в колекцията виждаме с хубава широка и тежка структура и в които сме тотално влюбени!

Палитрата на есенната Виктория този път определено е по-емоционална отколкото миналия сезон. "Вдъхновена е от облачното сиво небе на Лондон", сама издаде Бекъм. Разбира се, модната дизайнерка е включила пръски оптимистичен цвят, както и така модерните лица по дрехите - аз, този бял пуловер с черни очертания на жени!

More All fashion