Следва

Стил урок на седмицата: В страната на сънищата

LFW Есен/Зима 2017-та: Versus Versace

Тъмно, по-тъмно, Версаче!...

All fashion преди 7 години

Тъмно, по-тъмно, Версаче!

Есенната колекция на модния гигант ни изненада с интересни дръзки визии и капка цвят, която се луташе из всичките тъмни нюанси на модното дефиле.

За ужас, или пък щастие на всички, Донатела започна и завърши ревюто си със сестрите Хадид - Джиджи за начало, Бела за край! Модната дизайнерка разкри, че дъщеря й Алегра е пътеводна светлина на колекцията и част от дизайните са вдъхновени именно от нея.

Вечните мини рокли, а този път и такива с не толкова къси дължини, кожени панталони и сака се показаха в началото на дефилето.

Елементи като сребърни ципове, изрязани детайли и неопрен също направиха впечатление. Но нещото, което извади очите на модните критици са тук-таме висящите от нищото връзки.

Хвърлихме око на извънгабаритното ватирано палто, което не сме много сигурни, че ще издържи при реалните условия на градските улици. Както и на жестоките деним "парчета", които ни предложи колекцията на Донатела. Спортни облекла в колекцията също не липсваха!

Харесаха ни и свежите цветове на мини роклите: розов дизайн с космати рамене и вериги, лилав металик с бонбонена панделка на талията, розов неопрен с порочно дълбоки цепки. С три думи: Sexy as Hell! Типично в дръзкия стил Versace.


More All fashion