Следва

H&M Studio SS17 съвсем скоро достъпна и у нас!

MFW Есен/Зима 2017-та: ANNAKIKI

Есенно-зимната колекция за 2017-та на ANNAKIKI носи името "Неразрешими мистерии" и черпи вдъхновение от вечната тема за извънземните...

All fashion преди 7 години

Есенно-зимната колекция за 2017-та на ANNAKIKI носи името "Неразрешими мистерии" и черпи вдъхновение от вечната тема за извънземните. И по-конкретно - от текстурите на планетите до стереотипите, наложени от футуристичните филми.

Колекцията е ярка, цветна и донякъде крещяща, но същевременно всеки един елемент от нея би бил лесно приложим самостоятелно. На преден план излизат оувърсайз силуетите в металик или ярък тон като оранжево или розово - байкър якета и страхотни палта от кожа с косъм. Наблюдават се още лачени кожи и холограмни материи, съответстващи както на поканите за дефилето, така и на цялата атмосфера на мястото.

Лога с китайски знаци пък се забелязват по голяма част от дрехите, идващи често с преувеличени рамене и разнообразие от 3D бродерии, кадифе, кашмир и вълна.

Цветовете са силни, а отличително повтарящи се са сребристото и розовото. Но забелязваме още военно зелено, оранжево, черно и бордо...

Целият блясък на колекцията намираме в галерията горе>>>

 

ANNAKIKI #mfw #milanfashionweek #love #fashion #instahub #instaday #instagood #instalike #instamood

Публикация, споделена от @viewsofia на

More All fashion