Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Les Copains

Mini Trend: Метални капси

Попадаме в страната на малките, метални, дупчици...

All fashion преди 7 години

Попадаме в страната на малките, метални, дупчици...

Елемент, който беше супер популярен през 2013 година и отново се завръща. Елемент, който обещава да краси дрехите за наближаващата пролет. И елемент, който ще бъде навсякъде! Обещаваме!!!

На снимката горе: LFW: Teatum Jones Есен/Зима 2017-та

В крайна сметка металните детайли бяха част от дизайните на най-важните модни дефилета от миналия сезон, когато на Седмиците на модата из Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж ни показаха тенденциите за Пролет 2017.

Метални капси видяхме и в есенните колекции на едни от най-големите и то, разбира се, в Лондон - където дързостта и екстравагантността нямат край.


LFW: Teatum Jones Есен/Зима 2017-та

Малки, средни, големи! На деколтета, на елеци, на панталони, на колани, на обувки, на шапки. Металните капси или както ние ги наричаме металните дупчици ще са #hotspot в облеклото ни, а ние определено няма да пропуснем да сме в крак с тенденциите.

Перфектният ни офис аутфит, сглобен изцяло с дизайни на Zara, защото беше любов от пръв поглед!, с чаровни метални детайли се състои от: жесток каскет, рипсен пуловер с връзки, панталон тип цигара и дълъг елек.







За шикозна вечерна визия залагаме на тази очарователна рокля с връзки на ръкава, която ще ви омагьоса! Сигурни сме, защото и на нас подейства така!

А за градската джунгла се пъхаме в това фешън решение. Много стилно, много извънгабаритно. Суитшърт с халки, който ще си купим още довечера след работа!


More All fashion