Следва

Кой какво облече на наградите BRIT

Истината за третото дете на Зоуи Салдана

Истината за третото дете на Зоуи Салдана

Други преди 7 години

Преди дни актрисата шокира всички с интересна новина!

Зоуи Салдана обяви, че е станала майка за трети път. Красавицата дори публикува снимка на новороденото си дете в компанията на двете му братчета - Сай и Боуи.

"С Марко сме много щастливи да ви споделим новината за раждането на сина ни Зен. Много щастливи и благословени сме от новото попълнение в семейството ни", написа Зоуи под кадъра на трите си момчета.

Любопитното е, че в началото на януари месец Салдана се появи на наградите "Златен глобус", където по червения килим разходи интересна рокля в розовата гама дело на Gucci. Тоалетът на актрисата подчертаваше фината й и много слаба фигура!

Именно заради това мнозина смятат, че третият син на Зоуи и половинката й Марко Перего е роден благодарение на сурогатна майка и че на актрисата не й се е налагало да крие бременното си коремче от медиите.

"Невъзможно е! Дори момченцето да е родено през ноември или декември, Зоуи няма как да покаже толкова стегната форма", коментират запознати.

Припомняме, че през 2013 година Салдана успешно скри от медиите, че е казала заветното "Да" на италианеца Марко Перего. Година по-късно шоколадовата перла бе изключително ядосана на медиите, които разкриха, че тя е в очакване на близнаци, тъй като ревностно пази личния си живот в тайна.

More Други