Следва

R.I.P Роро Кавалджиев

Говори ми за ЛЮБОВ: Юлия Спиридонова

Имаме си всичко! Като всички, които са обичани! Защото наистина, когато имаш обич, имаш всичко!...

Други преди 7 години

Имаме си всичко! Като всички, които са обичани! Защото наистина, когато имаш обич, имаш всичко!

Заветният ни десети гост е повелител на думите и разказите, и с охота си говорим днес в уютната обстановка на екзотичния и луксозен SASA Asian Pub.


Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодaрение на стиха, целувката, цъфналата ръж. И Ballantine's.


Сценарист. Писател. Съпруга. Майка. Или просто Юлка. Авторката Юлия Спиридонова е добре познато име, което няма как да сбъркате. Русите коси и топлите й очи ни носят толкова много уют, че нямам как да не ни е хубаво да я слушаме как говори за любов. Или пък да разказва защо би целунала 100 жаби. Продължаваме нататък:

„Здравей... Пиша ти, за да...“ започва най-истинското любовно писмо... мисля, че днес само любовта може да те накара да напишеш писмо. А писмата, писани с любов, винаги са истински – независимо как започват.

Любовта не търпи... любовта не трябва да бъде търпелива. Търпението в любовта мирише неприятно на мазохизъм. Една истинска любов трябва да те окрилява, не да те слага на жертвеника.

Но компромисът е напълно приемлив, когато... когато нещата, които правиш за любимия, се превърнат в „компромиси“, спукана ти е работата!

Като "бунтовник с кауза"... искам да науча малки и големи да обичат книгите.

Между мен и него единствената тайна, която си струва да бъде запазена е... че нямам тайна. Знам, че жената трябва да бъде тайнствена, но все още не съм се научила на това. Може би в следващия живот?

Щастието е понятие, чийто смисъл е... много относителен. Важното е, че щастието съществува и можеш да го откриеш къде ли не. Своето щастие открих в един магазин. Децата ни много се смеят на нашата история, защото аз казвам, че щастието ме е чакало на един рафт, сам-самичко, като Чебурашка. Разбира се, казвам го, за да дразня щастието. Истината е, че около него имаше тълпа от девойки, но то, не щеш ли, избра мен.

Бих целунала 100 жаби, ако знаех, че... сто и първата жаба ще се превърне в моя Иво. (Обратното, Иво, не е желателно.)

Децата трябва да знаят, че да обичаш е... много лесно. Когато обичта е истинска, връща ти се стократно. Изпитано от мен - и като жена, и като писател.

И никога, никога не трябва да се съгласяват... да търгуват със сърцето си, Петер Мунк.

Най-добрата приказка за лека нощ след любовна нощ... ако имаш сили и желание за приказки, значи любовната нощ не е била достатъчно... любовна.

Събудих се и разбрах, че е сериозно по... това, че ме бе завил с одеялото си.

„Ех, да имах чук, един вълшебен чук...“ се пееше в старата песен. С какво заменяме „чук“, придържайки се към темата?
Хм, кое е по-болезнено – да те прониже любовна стрела или да те удари любовен чук? Май предпочитам второто, така че, нека да оставим чука. Да се надяваме, че няма да има и наковалня.

За да омагьосам любимия мъж, в тенджерата слагам да бълбука... торта. Съвсем буквално. Може любимият мъж да отрича колкото иска, но аз съм убедена, че любовта на мъжа минава и през стомаха. (Бълбукането обаче малко ме притеснява. Досега не съм правила торта, която да бълбука.)

Защо е важно да сме влюбени?
Защо е важно да сме живи?


 

Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодарение на стиха, целувката в цъфналата ръж и Ballantine's.

Благодарим за приятната атмосфера и прекрасното отношение към нас и нашите гости на ресторант SASA Asian Pub!

Любовните ни послания се изписват на новия, готин и забавен Lenovo Yoga. Така ги съхраняваме завинаги, и на екрана, и на хартия.


• За перфектната грим визия на нашите гости се погрижиха очарователните момичета от Dior, винаги с внимание към детайла!

• За прическите, неизменна част от съвършения силует, се погрижиха любимите ни Vogue Vision!


Приятната атмосфера и много вкусната азиатска кухня на нашите любезни домакини от ресторант SASA има два адреса:

SASA Radisson, пл. „Народно събрание“ 4
SASA Paradice Center, Paradice Center, ет.2


Нали не сте забравили другите епизоди от поредицата "Говори ми за ЛЮБОВ"?

Любовта на Макс Пирски
Любовта на Анжела Недялкова
Любовта на Графа
Любовта на Стефания Колева
Любовта на Константин Трендафилов
Любовта на Михаела Филева
Любовта на Voin de Voin
Любовта на Антония Комитова
Любовта на VenZy
 

More Други