Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Prada

MFW Есен/Зима 2017-та: Les Copains

Историята на Les copains дефилето за Есен/Зима 2017-та започва с добре познатите герои от приказки като Алиса и Дороти...

All fashion преди 7 години

Историята на Les copains дефилето за Есен/Зима 2017-та започва с добре познатите герои от приказки като Алиса и Дороти, а завършва с влиянието на съвременните инфлуенсъри.

Отдадена на идеята за контрастта, колекцията побира в себе си абсолютните класики на дамския гардероб, смесени с романтиката и ефирността на женствените поли и рокли. Фини плетива биват съчетани с груби кожени акценти като бюстиета, чоукъри и гривни; а мъжки палта разкриват къси поли с бродерии от звезди.

Силно декорирани, палтата, топовете и роклите идват с богати и сложни бродерии на пеперуди, звезди, цветя и много често те са дори под формата на оригами.

Плетивата заемат главна роля във внушението на колекцията: изработени на ръка, тук място намира финия като паяжина мохер, но и още кашмир и ангорска вълна, имитираща кожа с косъм. Акцентът в плетивата бива допълнен от коприна и лурекс в силни металически тонове, които обаче запазват монохромната тоналност на визиите - черно, червено, марсала и кемъл. 

Целият блясък на колекцията намираме в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.