Следва

Street style вдъхновения: В разгара на MFW

MFW Есен/Зима 2017-та: Prada

Най-доброто от Миучиа Прада!...

All fashion преди 7 години

Най-доброто от Миучиа Прада!

За сега италианските дефилета от Седмицата на модата останаха категорично аут от политическите дебри, в които ни "завря" LFW Есен/Зима 2017-та.

Prada, разбира се, не остана по-назад и ни зарадва с есенция от много цветове, щраусови пера, кристални ресни вплетени в една наистина открояваща се колекция.

Пътуваме във времето: от края на 60-те и началото на 70-те, които са изпълнени с ръчно плетени шалове, Baker Boy шапки, кожа на кръпки и разбира се, змийски палта. А после минаваме и в 50-те, където ни посрещат горещи сексапилни кройки, прегръщащи тялото, бродирани ангорски пуловери. Тюркоазени и коралови щраусови пера, кристали и всичко това с един привкус на Гетсби и Фицджералд. Бордо, телесен цвят и много, много палта - защото, все пак това е Prada!

Принтове в есенната колекция на Миучиа също не липсваха: карирани утилитарни дизайни, кожени шарки и какво ли още не. Типично в стила на модния гигант. Мнозина дори нарекоха дефилето своеобразна биография на стила на креативния директор Прада, тъй като дизайните проследяваха начина й на израстване стилово и модно!

А какво има да каже самата Миучиа? "Тази есен колекцията е вдъхновена от лентата на Федерико Фелини "Градът на жените", но не от сценария, а само от името", сподели Прада.

Целият блясък на колекцията намираме в галерията горе>>>
 

More All fashion