Седмичен ХОРОСКОП - 27.02 - 05.03

Astro преди 7 години

В Космоса, а следователно и на Земята, вече няколко месеца се съхранява това, което може да бъде наречено „конфликтът на силните“. Натрупаното напрежение винаги търси изход.
В периода на Водолея космическото напрежение напомняше за себе си в чист вид, чрез действия, постъпки (чрез Марс).

Спомнете си февруарските световни събития. Всичко това продължава, клапанът е отворен до седми март и парата все още активно се изхвърля, изравнявайки натрупаното налягане.
През този период настъпва моментът на истината, който ще отрезви много мечтатели. Само тогава те ще могат реално да оценят перспективите си за по-нататъшно развитие.
През тази седмица и в началото на другата преценката и на много хора ще е замъглена заради предишен опит, обида, илюзии, мечти и т.н. И без значение очилата розови ли са, зелени, или лилави – за тях светът няма да е съвсем този.

Наблюдава се и още тенденция, която действа през този период: обективни събития ще ви принудят да преразгледате партньорските (романтичните, брачни и делови) взаимоотношения.
Ще разберете как всъщност се отнася към вас друг човек, как да поправите отношенията, ако искате да ги запазите и подобрите. При това вие може съвсем да не сте обективни вследствие на нарастващия нарцисизъм, а това затруднява да се изгладят подобни ситуации.
Постарайте се да не режете с голямата ножица, помислете преди да сложите край на връзка, делово познанство и т.н.

Учете се на компромиси, учете се да изслушвате отсрещния, уважавайте позицията му и преразгледайте своето поведения и възгледи.
Абсолютната хармония в отношенията е непостижима, но с необходимото старание - търпението ви ще бъде възнаградено.
Луната през тази седмица расте, а това е добър период да вършите добро да развивате всичко, което считате за необходимо и полезно.

Хороскоп

Още от Astro