Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Stella Jean

Golden Vibes: Кой какво облече на "Оскар"-ите

Happy Oscars day!...

All fashion преди 7 години

Happy Oscars day!

И ние, точно като вас, снощи бяхме будни до 4 сутринта, само и само да надникнем по червения килим на престижните филмови награди "Оскар".

И ние, точно като вас, останахме леко разочаровани, че Мерил Стрийп отказа да позира пред плеядата фотографи.

И ние, точно като вас, се учудихме на големия победител на вечерта - лентата Moonlight, въпреки че зад филма седи грандиозна и много важна идея и страшно много го харесваме!

Филмовите награди "Оскар" са едно от най-важните събития в Холивуд и филмовия бранш. На червения килим на престижната церемония се събират най-важните персони, а стилът трябва да е на безупречно ниво.

Смеем да кажем, че снощи златното доминираше, въпреки че имаше красиви цветни рокли, тъмни нюанси и бели модни видения.

В галерията горе>>> на каква марка беше тази страхотна рокля на победителката Ема Стоун и на какво заложиха другите звезди!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.