Следва

Съжителството без брак е незаконно. Точка!

Скарлет Йохансон е новото лице на Mango

Американката с най-готин бюст ще се появи на рекламните постери на Mango за следващия сезон, потвърдиха...

Лица преди 14 години

Американката с най-готин бюст ще се появи на рекламните постери на Mango за следващия сезон, потвърдиха преди дни от испанската компания.

Избрана, по признание на фирмата, заради неустоимата си индивидуалност, красива и секси, Скарлет освен всичко е идеалния събирателен образ на независимата, космополитна и модерна градска жена, точно тази, която MANGO иска да облече.

Сериозна и елегантна, но свежа и палава едновременно с това. Просто идеална, а и ние се подписваме с двете ръце за промяната.

Русото си е русо, а и Пенелопето за две години като рекламно лице дотежа на всички. Без да става дума за сестричката й.

Скарлет Йохансон е муза, освен на повечето истински мъже на земята, още на такива гигантски имена в режисурата като Крис Нолън, Брайън де Палма, София Копола, Робърт Редфорд и Уди Алън .

По всяка вероятност, след излизането на рекламната Манго-сесия, тя ще се превърне в муза и на всички влюбени в шопинга момичета по света.

Родена през 1984 в Ню Йорк, на 20 години печели първата си награда - BAFTA за главна женска роля в "Изгубени в превода". Има много номинации, а така също и "Златен глобус". Последно я гледахме в свежия "Вики Кристина Барселона" и честно, нямаме търпение да я гледаме пак.

More from View Sofia

More Лица