Следва

Модният свят се сбогува с Франка Созани

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни издънки!...

All fashion преди 7 години

Любимата доза звездни издънки!

Кръцни, срежи
Бърза смяна на нещата, малко промени в детайлите, никой няма да забележи! Да, ама не! Защото спипахме Никол Кидман на местопрестъплението! Забелязвате ли кокетната промяна в роклята дело на Armani Prive, която актрисата показа на червения килим на 89-ите награди "Оскар"?

Оказва се, че на Никол й се е наложило да среже презрамките на луксозния си тоалет, защото започнала да получава обриви. Така, от кръстосан гръб, Кидман ги префасонирала в панделка на врата. Бързи, смели, сръчни, а?

Гафът на годината
Говорейки за "Оскар"-ите няма как да не споменем и грандиозната издънка, която се получи в края на легендарната церемония. Шокиращо за всички киномани Академията някак си успя да обърка пликовете с печеливши и за "най-добър филм" вместо Moonlight бе обявен La la Land. В крайна сметка организаторите, презентаторите, а и номинираните поправиха набързо гафа, но мнозина останаха изумени как е възможно подобно нещо да се случи зад кулисите на такава грандиозна церемония.

А ако не сте разбрали още какво се случи - на актьорът Уорън Бийти, презентиращ наградата за най-добра лента, му е бил даден грешният плик с победител. Вместо да вземе картончето с името на Moonligt, Бийти е взел резервното пликче с името на Ема Стоун, която взе приз за "най-добра актриса".

"Зад сцената има два стака с пликове, единият от които е резервен - за всеки случай, защото всичко може да стане. Отговорникът за разпределение на пликовете просто е грабнал от грешната купчина и така се получи недоразумението. Извиняваме се на всички!", гласи част от официалното изявление на компанията, която отговаря за сигурността и секретността на пликовете с имената на победителите.

Кейт Дръзкото Рамо
Честно казано, дори не можем да повярваме на очите си, гледайки тоалетът на Кейт Бекинсейл за Vanity Fair Oscars Party. Тези драматични помпони, приличащи на гнезда, които красят рамената й някак си ни идват много, ама много, в повече! Роклята е дело на любимия ни ливанец Zuhair Murad, но все пак... удобно може да се настани в някоя класация за "най-зле облечени".

Same old trick
Голямо събитие, много гафове от които да си избираме. На червения килим на тазгодишните "Оскар"-и всички видяхме "цветенцето" на актрисата Бланка Бланко, която между другото попадна в класацията с най-зле облечени. 36-годшната блондинка бе заложила на гигантическа цепка, която разкри, че актрисата е дори без бельо.

Добрият стар трик, а? Е, разбира се, малко след церемонията Бланка категорично отрече да е била без гащички! Хайде, хайде всички знаем как и защо се случват тези "гафове"... Жадни за С–Л–А-В-А!

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 43 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.