Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Dolce & Gabbana

Модният свят се сбогува с Франка Созани

Легендарната главна редакторка на Vogue Italia се отиде от нашия свят на 22-ри декември...

All fashion преди 6 години

Легендарната главна редакторка на Vogue Italia се отиде от нашия свят на 22-ри декември.

А вчера едни от най-известните имена в модната индустрия се стекоха в Duomo di Milano, където за последен път се сбогуваха с Франка Созани.

На мемориалната служба присъстваха Виктория Бекъм, Кейт Мос и Стела Макартни, които дойдоха под ръка. Както и дизайнерите Армани, Валентино, Донатела Версаче и братята Дийн и Дан Катен от DSquared.


Виктория Бекъм


Кейт и Стела


Джорджо Армани

Версаче се появи заедно с легендарната Наоми Кембъл, а след тях дойдоха Карла Бруни, моделът Ева Херцигова и певицата Рита Ора, които, както всички други присъстващи, показа безупречен стил в черни изтънчени тоалети.


Наоми и Версаче

Разбира се, мемориалната служба бе уважена и от главната редакторка на американския Vogue - Ана Уинтур, която по време на възпоменанието стоя редом до семейството на Созани.Франка Созани бе главен редактор на Vogue Italia цели 28 години. Все още не е ясно кой ще я замести на почетното място.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.