Следва

Brother почита Йохан Гутенберг – „бащата“ на отпечатването

Кецове номер 1: Nike Air Huarache, как го носим и защо да бъде и ваш

Визията ни е градска и секси, когато сме намерили правилния чифт кецове...

All About Life преди 7 години

Визията ни е градска и секси, когато сме намерили правилния чифт кецове. В нашата игра с Buzz Sneaker Station обещахме да демонстрираме стилови интерпретации на една изцяло женска редакция, с осем емблематични чифта, за които си мечтаем.

Главният герой днес е Nike Air Huarache, действието се развива по улиците на града, а ние показваме част от най-доброто от нашия street стил.  



Моделът ни напомня трейнърите от 90-те в съвременния им прочит. Готини градски кецове, които бихме разходили с кеф. Откриваме, че са страшно удобни и пасват на класиката all black in. 



Идния сезон захвърляме джинсите, защото са демоде и се подчиняваме на класиката на панталона. Колкото по-изчистен и семпъл, толкова по-добре. Важно е дължината да не слиза под глезена. 



Ръкавите често ще са bell, акцентът пада върху тях и да, напомнят точно камбанка. 



Добавяме огледални очила с кръгли стъкла, за разкош, и стъпваме леко по градските тротоари, с новите ни любими кецове. 



Това е един от 8 чифта, които можете да спечелите в нашата игра с BUZZ, а ако искате да участвате, можете оттук.



 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.